Forumas
Analinis seksas | |
Autorius | Pranešimas |
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2013-01-23
2013-01-24 02:03
o manoji net pati kartais paprasydavo. Aisku paruosimas ir aisku iejimas turi buti tikrai letas ir atsargus. o jai dar sueities metu stimuliuojamas klitoriukas... ;)
|
Cituoti | |
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2013-06-12
2013-06-12 01:15
Kreipiuosi į merginas, kurios norėtų pamėginti. Čia labai gerai buvo kalbėta, kad viskas pamažu, lėtai. pirmiausia reikia apskritai atsipalaiduoti, gal padaryti masažą merginai, galima lengvai pamasažuoti aplink anusą, turi būti pakankamai drėgmės, geriausiai lubrikantai, žinoma, jie turi būti pritaikyti analiniam, kitokie gali pakenkti, vaikinas tikrai neturėtų skubėti, palengva įvesti vieną pirštuką, kai pirštukas lengvai lenda, nebėra didelio pasipriešinimo, pamėginti įvesti du, o tuo tarpu mergina turi stengtis atsipalaiduoti, ir ypač neįtempti ten savo raumenukų (anuso). Jei juntamas nedidelis skausmas, pats geriausias vaistas- masturbacija. Čia esminė dalis, kodėl rašau, niekas apie tai nekalbėjo, tad pabrėžiu- masažuokit klitorį, geriausia, kad tai darytų pati mergina, nes ji geriausiai žino, kaip bus maloniau, žinoma, gali tai daryti ir vaikinas, čia jau kaip ka, esmė ta, kad stimuliuojant klitorį gaminasi endorfinai- natūralūs nuskausminamieji, jie gana greitai panaikins nemalonų maudiną prie išangės, taip bus lengviau atsipalaiduoti.
Analiniame sexe svarbiausias tarpusavio ryšys, pasitikėjimas savo partneriu, be jo jokia mergina nesutiks pamėginti analinio sexo. Sėkmės naujokams šioje veikloje :) |
Cituoti | |
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2013-03-17
2013-06-12 15:01
Nymphomaniac rašė: Kreipiuosi į merginas, kurios norėtų pamėginti. Čia labai gerai buvo kalbėta, kad viskas pamažu, lėtai. pirmiausia reikia apskritai atsipalaiduoti, gal padaryti masažą merginai, galima lengvai pamasažuoti aplink anusą, turi būti pakankamai drėgmės, geriausiai lubrikantai, žinoma, jie turi būti pritaikyti analiniam, kitokie gali pakenkti, vaikinas tikrai neturėtų skubėti, palengva įvesti vieną pirštuką, kai pirštukas lengvai lenda, nebėra didelio pasipriešinimo, pamėginti įvesti du, o tuo tarpu mergina turi stengtis atsipalaiduoti, ir ypač neįtempti ten savo raumenukų (anuso). Jei juntamas nedidelis skausmas, pats geriausias vaistas- masturbacija. Čia esminė dalis, kodėl rašau, niekas apie tai nekalbėjo, tad pabrėžiu- masažuokit klitorį, geriausia, kad tai darytų pati mergina, nes ji geriausiai žino, kaip bus maloniau, žinoma, gali tai daryti ir vaikinas, čia jau kaip ka, esmė ta, kad stimuliuojant klitorį gaminasi endorfinai- natūralūs nuskausminamieji, jie gana greitai panaikins nemalonų maudiną prie išangės, taip bus lengviau atsipalaiduoti. Analiniame sexe svarbiausias tarpusavio ryšys, pasitikėjimas savo partneriu, be jo jokia mergina nesutiks pamėginti analinio sexo. Sėkmės naujokams šioje veikloje :) |
Cituoti | |
Pradedantysis (-ioji)
2013-06-12 22:58
Aš pati dažnai analiniu neužsiimu, ir visai neseniai saviškiui "atėmiau nekaltybę" šioje srtityje, jei taip galima sakyti. Jis niekad nebuvo bandęs su mergina analinio, jis vis sakydavo, kad norėtų pabandyti, juolab, kai žinojo, kad aš esu, ir pradraugavom pusantrų metų iki kol galiausiai leidausi po truputį į šį nuotykį, nes juo pasitikėjau, žinojau, kad išmokinau visko, ko galėjau ( na tarkim papasakojau jam viską, ką pasakojau pirmam savo komentare), leidau jam pamėginti. Pirmus kartus leisdavau tik pirštuką įkišti, kol galiausiai pakankamai pasitikėjau eiti iki galo.
|
Cituoti | |
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2013-01-19
2013-06-15 10:41
Nymphomaniac rašė: Aš pati dažnai analiniu neužsiimu, ir visai neseniai saviškiui "atėmiau nekaltybę" šioje srtityje, jei taip galima sakyti. Jis niekad nebuvo bandęs su mergina analinio, jis vis sakydavo, kad norėtų pabandyti, juolab, kai žinojo, kad aš esu, ir pradraugavom pusantrų metų iki kol galiausiai leidausi po truputį į šį nuotykį, nes juo pasitikėjau, žinojau, kad išmokinau visko, ko galėjau ( na tarkim papasakojau jam viską, ką pasakojau pirmam savo komentare), leidau jam pamėginti. Pirmus kartus leisdavau tik pirštuką įkišti, kol galiausiai pakankamai pasitikėjau eiti iki galo. |
Cituoti | |
Pradedantysis (-ioji)
2013-06-15 18:13
Na, manau analinė nekaltybė nieko labai jau tragiško, jei merginą myli, tai manau neverta dėl to gadinti santykių ir visų kitų malonumų ateinančių su jais :)
|
Cituoti | |
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2013-07-19
2013-07-25 11:37
Siaip tai paskutine statistika, kuria skaiciau negailestinga. Ji sako, kad mazdaug 3% moteru patiria malonuma analinio sexo metu...
Bandziusiu yra gerokai daugiau, bet manau nereikia tureti iliuziju, kad merginom taip patiko (netgi jei jos savo partneriam ir sako, kad patiko ir netgi jei jos sako, kad ir toliau yra nieko pris). |
Cituoti | |
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2013-12-23
2013-12-23 11:01
patiko ar ne tai tik ji zinos .(2.5 metu draugystes) as asmeniskai galiu pasakyti , kad pradejau uzsimti analiniu seksu visiskai zalias ir deja nejau i forumus kokius ar kur dometis kaip ka daryti. tiesiog visada kaip sakant turejau galva ant peciu,tai is loginio mastymo pats radau man geriausus budus nesuzeidziant gan stypriai pasismaginti. Mano penis 15-16 cm nera storas dvieju pristu storio,buna nekietas daznai jei nesudomina,o pas mane mintis uhuhu tai kad sudomintu reikia pasistenk :) mano penis yra idealus analinam seksui. pirma karta , gavau is merginos analini seksa kaip pasakyt net ne jos noru (nereikia cituot,kad tokie santykaii blogi ir t.t,tarpusavio suprat ner ir pns.) kaip sakyt,buvome kazkada apie tai snekeja,pora sykiu net.,bet ji vis pries budavo,ten uzpakalis sh... ir t.t nu as pasakiau gerai tiek tos ;) ir taip gaunasi savaime,kad as ko negaves nebesugryztu i ta miela vaikinuka - tiesiog nzn nebenoriu kalbet kazkaip kuri laika,nesiraukau neaiskinu nieko o tiesgio nebesneku,o ji to pakesti negali nes visada pripratus buti manes salia namuose. tai sako bandom , bet sako as taves nekenciu :D o as sakau ne ne gi nereik pries nenora dbr, o tada jau jos neperkalbisi ji pasiryzo. nu ir kaip buvo. iskart pagalvojau kad neisejs ant lovos badyti ja kaip suniuku megstu,nes vstk uzpalis visa ka pirms kartsir t.t tai sugalvojau jos keliukus padet ant zemes pakist paduskytes po jom,atremt i lova (suniukas skaityk) supratau kad negaliu imt ir best dabar jai.nes niekad nebegausiu rurytes. tai nusprendziau su lupu virsunem lakstyt po odos pavirsiu,nuo blauzdu iki slaunies iki rures iki liemens ausies,poto viena ranka glostau uzpakali,kita galvyte . tada seiles naudojau nes nebuvo ka - netiketai ;) tai ismakliojau pimpi seilese(pienliges ar kazka kita jokiu citatu),ir kad ir kaip nemalonu buvo pirsta visa seileta uzdejau jai ant ruros skiles nekisau aisku ( nemalonu buvo tik del to kad paliesiu jos skylute,ja sunepatoginsiu) bet nk uch pasake salta brr ;D tada pridejau peni ant vieno zando ant kito ant vieno ant kito,megstu as ttrintis i uzpakali labai galiu valandu valandas trintis grazu man :) , tada prie rurytes skilutes pridedu mhm , vel atgal , per viena zanda su pimpiu uzmoji,vel glostau,kol matau kad ji jau Nerimsta Jau Laukia Greiciau NEKANTRSUJA opa - man iskart pliusas nekantrauja analinio ir pirma karta ( du variantai , prierzinau prisiglosciau. antras nori greiciau bausme atlikt ji ir tiek - bet buvo primas variantas:) tai atgal uzdejau ant rures,ir iejau i uzpakali kelis mm,nepatiko jai iskart, aisku kur patiks,sutepimo nera,ir viduj isangeje nera sutepimo. matau kad nekazka bus,jei jau tiek iejau jau inkscia,dar seiliu dvigubai ikaliau. tada vel iejau puse cemo,tada atgal tada vel , tada cema,tada vel puse,tada cema,tada du,tada puse pimpes letai ir graziai,o tada as pakeliu koja viena kaip pasakyt priklupes,pasikeliu bsk i prieki taip ir stumiu pimpi i ja, letai ir dazniausia buna toks LABAS ir ilenda grazei,tada ishsiseiliojo jei viduiir buvo gangerai. variau variau,letai sakingai viska,ziuriu kazka galva nulenkus knebzdi ten,nekreipiu demesio (svarbu mangerai ;D) ir tada nezinau pats nepajutau istraukiau peni , ji kazka oj oj oj taip grazei :) ir tada atgal bet sikart be zaidimu,bumpt tik i slidzia vieta,iskart och,ir tada pradejau myleti uzpakliuka taip kaip priklauso,tempas gretias tempas letas,puse pimpio visas pimpis,man asmeniskai labai gera buvo ziauriai (del to kad,man nera slykstus zmogaus kunas,mano panele gali sikt triest priesais mane i bliuduka man poxui , o jai kas buvo? kol nepradejau mylet ruriuko kaip reikia,inkste dejavo aimanvao,prase jau sustot,o gal pailset,ir tada bumpt kaip sakiau,ir MAN taip keista pasidare,pradejo kaifuot,taip kaip per sexa nekaifavo,ne del to kad labai daug, bet kitaip toks lyg butu isterinis net kaifavivimas.pasimeciau ziauriai,grejt palinkau i prieki i veida,pazet,o ta plaukai visi slapi ant veido sulipe,uzsimerkus nori i lova atremus kad kaifuoja kad kaifuoja,toki kaifa isgirdes as aisku iskart belekaip susijaudinau ir prisaudziau i uzpakali :) jos paklausiau kaip tau? sake is pradziu atrode kad i pragara papuoliau milimas zmogus taip baudzia.o sakau poto taipskaudejo kad rekei ? Neee sako,veliau sako nebebuvo taip blogai,sako kaifavo del jausmo. As nesakiau Malonumoj ji irgi nesake,o Jausmo. Tokio kurio ji nepatirs su nieku kitu niekada. :) del nuleidimo i rura,sake nemalonu buvo visa laika tik. po kokio 10 karto,leisdavo jau nuleist i ja,pritaaskydavau pilna uzpakali :) (as labai daug saunu,aisku kuo ilgiau uzsiemu seksu tai isvis,srovem cirkshles eina,kartais nervina ;d ) Tai po analinio,iskart imu ranksluostuka turiu pasirupines nuvalau visaka,nes vstk pristepa seiles ar lub.,nuejnam i vona as pimpi plaunu sunkei labai nes visas slidus,o ji pirdzioja ant tuoleto mano sperma ;) (nes sakiau daxuja buna,ji tik tarkim darytu kaki stumia,ir i toleta krenta baltasis ;D ) P.S jei kas idomu klauskit viska atsakysiu nuo a iki z , ir idomei su tikrai faktais. nepulkit manes,pirma karta uzsiregistravau tokiam forume :) dar P.S esu ir istraukes pimpi su rudziu ir net kvapeliu , kas buvo nieko,iskar stengiaus uzstoti kad ji nematytu (svarbiausia - nes nesusipatogins labai ziauriai - minusas baisus - zinokit sita net 3 metai draugystes dar mazai tam:) as gudrus , sakau grejt iki wc dar geliuko pajimt ar ko. tada nubegu susitvarkau (jokio pykcio nejauciu gruzoar ko,minciu kazkokiu kad shudinas bybys slykstu tuo labiau nera :) grizau atgal ir i tapacia vieta nu ir,buvodar rudes bet nk pats kaltas buvau prilindau prie rurytes kai nebuvo pasiruosusi,turiu omeny pilnai ishsitustinusi ir t.t - KAS NUTIKO? pimpalas va nupuv nuo mano mazytes mazos spyrytes - JOKE. Visi kurie varo ant analinio YPAC bernai,tai jus varykit varykit ;D nepisat taip nepiskit,proto kitiem irgi ;) man asmeniskai NET pats vaizdas malonesnis darant per ruryte nei per vagina,arciau kazkaip matau rura labiau . Aisku pute yra pute,ten saldziausia ir niekos to nepakeis ;))) bet kai i ta pute 600-taji karta lengi,zinai jaudi salduma ir monotiskuma. TAI TADA analinis seksas buna perversmas susitvarko viskas. JEI kas norit patariu pasimt drauga ar drauge savo , ir pasiskaityt , uzsimdami analiniu pirma karta,uzsimkit kaip prikolu geriau bus,juokites,stenkis sneket su mergaite,kai trini jau ji i ja ruosi.gerai nebeishsipletosiu. esu jaunas berastis. ACIU
|
Cituoti | |
Sekso guru
Prisijungė: 2011-09-18
2013-12-23 13:00
dakotas rašė: patiko ar ne tai tik ji zinos .(2.5 metu draugystes) as asmeniskai galiu pasakyti , kad pradejau uzsimti analiniu seksu visiskai zalias ir deja nejau i forumus kokius ar kur dometis kaip ka daryti. tiesiog visada kaip sakant turejau galva ant peciu,tai is loginio mastymo pats radau man geriausus budus nesuzeidziant gan stypriai pasismaginti. Mano penis 15-16 cm nera storas dvieju pristu storio,buna nekietas daznai jei nesudomina,o pas mane mintis uhuhu tai kad sudomintu reikia pasistenk :) mano penis yra idealus analinam seksui. pirma karta , gavau is merginos analini seksa kaip pasakyt net ne jos noru (nereikia cituot,kad tokie santykaii blogi ir t.t,tarpusavio suprat ner ir pns.) kaip sakyt,buvome kazkada apie tai snekeja,pora sykiu net.,bet ji vis pries budavo,ten uzpakalis sh... ir t.t nu as pasakiau gerai tiek tos ;) ir taip gaunasi savaime,kad as ko negaves nebesugryztu i ta miela vaikinuka - tiesiog nzn nebenoriu kalbet kazkaip kuri laika,nesiraukau neaiskinu nieko o tiesgio nebesneku,o ji to pakesti negali nes visada pripratus buti manes salia namuose. tai sako bandom , bet sako as taves nekenciu :D o as sakau ne ne gi nereik pries nenora dbr, o tada jau jos neperkalbisi ji pasiryzo. nu ir kaip buvo. iskart pagalvojau kad neisejs ant lovos badyti ja kaip suniuku megstu,nes vstk uzpalis visa ka pirms kartsir t.t tai sugalvojau jos keliukus padet ant zemes pakist paduskytes po jom,atremt i lova (suniukas skaityk) supratau kad negaliu imt ir best dabar jai.nes niekad nebegausiu rurytes. tai nusprendziau su lupu virsunem lakstyt po odos pavirsiu,nuo blauzdu iki slaunies iki rures iki liemens ausies,poto viena ranka glostau uzpakali,kita galvyte . tada seiles naudojau nes nebuvo ka - netiketai ;) tai ismakliojau pimpi seilese(pienliges ar kazka kita jokiu citatu),ir kad ir kaip nemalonu buvo pirsta visa seileta uzdejau jai ant ruros skiles nekisau aisku ( nemalonu buvo tik del to kad paliesiu jos skylute,ja sunepatoginsiu) bet nk uch pasake salta brr ;D tada pridejau peni ant vieno zando ant kito ant vieno ant kito,megstu as ttrintis i uzpakali labai galiu valandu valandas trintis grazu man :) , tada prie rurytes skilutes pridedu mhm , vel atgal , per viena zanda su pimpiu uzmoji,vel glostau,kol matau kad ji jau Nerimsta Jau Laukia Greiciau NEKANTRSUJA opa - man iskart pliusas nekantrauja analinio ir pirma karta ( du variantai , prierzinau prisiglosciau. antras nori greiciau bausme atlikt ji ir tiek - bet buvo primas variantas:) tai atgal uzdejau ant rures,ir iejau i uzpakali kelis mm,nepatiko jai iskart, aisku kur patiks,sutepimo nera,ir viduj isangeje nera sutepimo. matau kad nekazka bus,jei jau tiek iejau jau inkscia,dar seiliu dvigubai ikaliau. tada vel iejau puse cemo,tada atgal tada vel , tada cema,tada vel puse,tada cema,tada du,tada puse pimpes letai ir graziai,o tada as pakeliu koja viena kaip pasakyt priklupes,pasikeliu bsk i prieki taip ir stumiu pimpi i ja, letai ir dazniausia buna toks LABAS ir ilenda grazei,tada ishsiseiliojo jei viduiir buvo gangerai. variau variau,letai sakingai viska,ziuriu kazka galva nulenkus knebzdi ten,nekreipiu demesio (svarbu mangerai ;D) ir tada nezinau pats nepajutau istraukiau peni , ji kazka oj oj oj taip grazei :) ir tada atgal bet sikart be zaidimu,bumpt tik i slidzia vieta,iskart och,ir tada pradejau myleti uzpakliuka taip kaip priklauso,tempas gretias tempas letas,puse pimpio visas pimpis,man asmeniskai labai gera buvo ziauriai (del to kad,man nera slykstus zmogaus kunas,mano panele gali sikt triest priesais mane i bliuduka man poxui , o jai kas buvo? kol nepradejau mylet ruriuko kaip reikia,inkste dejavo aimanvao,prase jau sustot,o gal pailset,ir tada bumpt kaip sakiau,ir MAN taip keista pasidare,pradejo kaifuot,taip kaip per sexa nekaifavo,ne del to kad labai daug, bet kitaip toks lyg butu isterinis net kaifavivimas.pasimeciau ziauriai,grejt palinkau i prieki i veida,pazet,o ta plaukai visi slapi ant veido sulipe,uzsimerkus nori i lova atremus kad kaifuoja kad kaifuoja,toki kaifa isgirdes as aisku iskart belekaip susijaudinau ir prisaudziau i uzpakali :) jos paklausiau kaip tau? sake is pradziu atrode kad i pragara papuoliau milimas zmogus taip baudzia.o sakau poto taipskaudejo kad rekei ? Neee sako,veliau sako nebebuvo taip blogai,sako kaifavo del jausmo. As nesakiau Malonumoj ji irgi nesake,o Jausmo. Tokio kurio ji nepatirs su nieku kitu niekada. :) del nuleidimo i rura,sake nemalonu buvo visa laika tik. po kokio 10 karto,leisdavo jau nuleist i ja,pritaaskydavau pilna uzpakali :) (as labai daug saunu,aisku kuo ilgiau uzsiemu seksu tai isvis,srovem cirkshles eina,kartais nervina ;d ) Tai po analinio,iskart imu ranksluostuka turiu pasirupines nuvalau visaka,nes vstk pristepa seiles ar lub.,nuejnam i vona as pimpi plaunu sunkei labai nes visas slidus,o ji pirdzioja ant tuoleto mano sperma ;) (nes sakiau daxuja buna,ji tik tarkim darytu kaki stumia,ir i toleta krenta baltasis ;D ) P.S jei kas idomu klauskit viska atsakysiu nuo a iki z , ir idomei su tikrai faktais. nepulkit manes,pirma karta uzsiregistravau tokiam forume :) dar P.S esu ir istraukes pimpi su rudziu ir net kvapeliu , kas buvo nieko,iskar stengiaus uzstoti kad ji nematytu (svarbiausia - nes nesusipatogins labai ziauriai - minusas baisus - zinokit sita net 3 metai draugystes dar mazai tam:) as gudrus , sakau grejt iki wc dar geliuko pajimt ar ko. tada nubegu susitvarkau (jokio pykcio nejauciu gruzoar ko,minciu kazkokiu kad shudinas bybys slykstu tuo labiau nera :) grizau atgal ir i tapacia vieta nu ir,buvodar rudes bet nk pats kaltas buvau prilindau prie rurytes kai nebuvo pasiruosusi,turiu omeny pilnai ishsitustinusi ir t.t - KAS NUTIKO? pimpalas va nupuv nuo mano mazytes mazos spyrytes - JOKE. Visi kurie varo ant analinio YPAC bernai,tai jus varykit varykit ;D nepisat taip nepiskit,proto kitiem irgi ;) man asmeniskai NET pats vaizdas malonesnis darant per ruryte nei per vagina,arciau kazkaip matau rura labiau . Aisku pute yra pute,ten saldziausia ir niekos to nepakeis ;))) bet kai i ta pute 600-taji karta lengi,zinai jaudi salduma ir monotiskuma. TAI TADA analinis seksas buna perversmas susitvarko viskas. JEI kas norit patariu pasimt drauga ar drauge savo , ir pasiskaityt , uzsimdami analiniu pirma karta,uzsimkit kaip prikolu geriau bus,juokites,stenkis sneket su mergaite,kai trini jau ji i ja ruosi.gerai nebeishsipletosiu. esu jaunas berastis. ACIU |
Cituoti | |
Naujokas (-ė)
2013-12-23 16:14
Dona rašė: viskas supert,bet kam tiek keiksmu???????? |
Cituoti | |
Naujokas (-ė)
2013-12-23 16:25
dakotas rašė: gal kiek manieru truksta,aciu uz pastbejima,atkreipiau demesi aciu :) |
Cituoti | |
Naujokas (-ė)
2013-12-23 16:27
AISKU nereikia Jo liest tiems , jei ir taip pas jus viskas puiku grazu, ir jus abu sotus esat nuo vienos kito , lovos turiningumas kupinas :)))) pce
|
Cituoti | |
Sekso guru
2013-12-23 18:27
na mes tikrai bandem ir ne karta.pabandyti siulau visiems na ,o ar praktikuoti lai kiekvienas atsirenka
|
Cituoti | |
Patyręs (-usi)
Prisijungė: 2014-01-25
2014-01-25 11:53
Man asmeniskai - galiu ir be to gyventi :) bet nesmerkiu praktikuojanciu
|
Cituoti | |
Naujokas (-ė)
2014-01-25 12:17
ar gali moteris pastoti per analini seksa?
|
Cituoti | |
Patyręs (-usi)
2014-01-25 12:42
kuzma rašė: ar gali moteris pastoti per analini seksa? |
Cituoti | |
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2014-04-14
2014-04-14 12:32
Mylimes su vyru taip :) ir malonu ir tikrai orgazmas kitoks ir didelis :)
|
Cituoti | |
Sekso guru
2014-04-17 00:41
Rastamanas rašė: Man asmeniskai - galiu ir be to gyventi :) bet nesmerkiu praktikuojanciu |
Cituoti | |
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2014-05-27
2014-05-27 21:17
Planuoju išbandyti, bet daugelis gąsdina nemaloniais kuriozais ( aš čia ne apie skausmą) , kaip patarsite to išvengti ?
|
Cituoti | |
Patyręs (-usi)
2014-05-28 08:55
lana123 rašė: Planuoju išbandyti, bet daugelis gąsdina nemaloniais kuriozais ( aš čia ne apie skausmą) , kaip patarsite to išvengti ? |
Cituoti |
Paieška
Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais? Paklausk Mildos |
|
Skaityti atsakymus |
Populiariausios pozos
Naujausi komentarai
Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...