Forumas
Gyvenimas kaip anekdotas.... | |
Autorius | Pranešimas |
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2011-11-07
2011-12-02 02:45
Anekdotai siaip sau neatsiranda. Tai tiesiog juokinkos gyvenimo situacijos.
Pasidalinkime kokiu juokingu anekdotu apie seksa. Taip taip tik apie SEKSA :-) O gal jums yra nutikes koks seksovas nuotykis vertas anekdoto ? Pasijuokime kartu ;-) |
Cituoti | |
Pradedantysis (-ioji)
2011-12-02 03:18
Pats uzvedziau,pats ir pradesiu :-)
Ankstyvas rytas. Vyras pasoka is lovos,greitai apsirengia,griebia meskeres ,soka i batus ir i zvejyba..... Islekia i kiema,o oras....vetra draskosi,slapdriba,medziu sakos luzta... Ai,tiek to,gal kita karta ...ir apsisukes grizta namo. Batus ir meskeres i kampa,greit nusirengia ir pas zmona i siltus patalus.. Zmona per miegus sumurma: - a ,brangusis,mano tai durnelis zvejot isvaziavo..... |
Cituoti | |
Pradedantysis (-ioji)
2011-12-02 03:28
Ankstyvas rytas,du zvejai sedi paupy,zvejoja. Vienam kimba,kitam ne .
Tas kuriam nekimba klausia : - ant ko gaudai? - ant duonos. - aisku. Ima duona ir...kibimas oho!!! Kitas rytas...situacija ta pati. - ant ko siandien gaudai? - ant slieko :-) Ima slieka ir..tik spek traukt zuvis. - klausyk drauguzi? Is kur zinai ant zuvi gaudyti? - hmm supranti,pabundu ryte,pakeliu kaldra ,ziu mano draugelis i desine ziuri,reiskia ant duonos,o jei i kaire tai ant slieko :-) - a tai ant ko man gaudyt jei maniskis stovi ryte? - nu kai man stovi,tai as zvejot nevaziuoju :-D |
Cituoti | |
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2011-07-28
2011-12-02 13:42
Vyras su nauja savo drauge stovi prie užrakintų durų, kišenėse ieško rakto ir jo neranda.
- Taip, - taria jis sau. - Stovime dabar čia visi trys... |
Cituoti | |
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2011-12-02
2011-12-02 17:22
Atvyksta į Paryžių turistų pora.
Vyras: – Kur pirmiau, į lovą ar į Eifelio bokštą? Moteris: – Aišku, kad į lovą – Eifelio bokštas stovės ilgiau! |
Cituoti | |
Pradedantysis (-ioji)
2011-12-04 03:17
Gyveno karta miske kiskelis seksuolelis :-)
Ne vienas misko zveris nuo jo nesugebejo issisukti,visus pamylejo :-) Zverys neapsikente ir pasiskunde drakonui.... Atskrido drakonas....pustelejo liepsnos i viena puse,vieni stagarai liko. Pustelejo i kita,zole susiraite. Islenda kiskis is olos usais apsvilusiais.....drakonas jo baisiu balsu ir klausia: - ka kiski?!! Baisu?!!!! - aga :-) tokiokio baisaus dar ne......sau :-D |
Cituoti | |
Pradedantysis (-ioji)
2011-12-06 02:10
Eina Petka gatve.ziu Vasilijus Ivanovicius priesais lekia. Visas toks laimingas,pasipuoses.
- kas nutiko Vasilijau???? -vedu as .... - ka?? - Anuska... - bet Vasilijau,juk su ja visa Kubane spejo perguleti :O -.....???? Aciu Petka kad perspejai....:-( Praeina kelios dienos. Eina Ciapajevas gatve,ziu Petka priesais. Laimingas,gele atlape,puokste rankoje... - Petia??? Tu ka cia dabar??? - vedu Vasilijau as !!! - ka taip ? - Anuska Vasilijau - bet Petka??? Juk pats mane perspejai kad su ja visa Kubane.... - ai Vasilijau....Vakar paemiau gaubli,paziurejau...ta musu Kubane kaip muses š,net nesimato :-) Vedu ir baigta :-) !!!! |
Cituoti | |
Pradedantysis (-ioji)
2011-12-20 02:54
- kokia apgaulinga gamta.....
Sukandes dantis istare eziukas nulipdamas nuo kaktuso .... |
Cituoti | |
Pradedantysis (-ioji)
2012-02-01 05:22
Kalbasi dvi blondines :
-drauge gal zinai koki vaista nuo gerkles skausmo? - zinau :-) kai mam skauda gerkle tai as savo vyrui oralinuka padarau ir viskas pasitaiso :-) Prabega pora dienu : - na draugyte kaip tavo gerkle??? - fain zinok. Pasinaudojau tavo patarimu :-) zinok kaip tavo vyras buvo nustebes kad tu man taip patarei...... |
Cituoti |
Paieška
Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais? Paklausk Mildos |
|
Skaityti atsakymus |
Populiariausios pozos
Naujausi komentarai
Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...