Forumas

Atgal 1 2
ikvepta 50 pilku atspalviu
AutoriusPranešimas
Sekso guru
Prisijungė: 2011-09-18
2013-12-03 17:46
Giliukas rašė:
ziuriu daug merginu pamisusios del tos kmygos, speju visos laukia filmo ? :D
nei vienas filmas nebus knygos vertas.po tos knygos mano svogerka kuri seip sexo nemegeja duoda mano svogeriukui kas nakt:D o jis nebezino kaip man dekoti kad ta knyga paskolinau:DDDDD
seip siulau ir vyram paskaityt;D
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2013-03-17
2013-12-03 17:57
Dona rašė:
nei vienas filmas nebus knygos vertas.po tos knygos mano svogerka kuri seip sexo nemegeja duoda mano svogeriukui kas nakt:D o jis nebezino kaip man dekoti kad ta knyga paskolinau:DDDDD
seip siulau ir vyram paskaityt;D
tai cia gali buti problemos sprendimas kai drauge ar zmona sekso nenori? :D nereik jokiu lasiuku ar dar kokiu nesamoniu kur raso forumuose, investuoji i knyga ir viskas :D
Cituoti
Sekso guru
Prisijungė: 2011-09-18
2013-12-03 18:03
Giliukas rašė:
tai cia gali buti problemos sprendimas kai drauge ar zmona sekso nenori? :D nereik jokiu lasiuku ar dar kokiu nesamoniu kur raso forumuose, investuoji i knyga ir viskas :D
nezinau kiek veiks ir kaip greit tavo drauge ar zmona skaito nes knygos 3tomai:DDDD.man asmeniskai tik erotiniu fantaziju prigimde ji:D
Cituoti
Atgal 1 2

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...