Forumas

Kaip sujaudinti moteri
AutoriusPranešimas
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2013-12-12
2013-12-12 23:13
Sveiki, nori jūsų pagalbos gal galite patarti kaip kuo efektyviau galmėtu sujaudinti moterį? Labai bučiau dėkingas :)
Cituoti
Naujokas (-ė)
2013-12-12 23:16
Norėčiau sužinoti ką turėčiau padaryti kad, jei sudrėktu?
Cituoti
Sekso guru
Prisijungė: 2011-09-18
2013-12-13 13:42
Na kiekvienai merginai susijaudinti padeda isesmes tie patys dalykai tokie kaip glamones,masazas,speneliu ar krutu galmonejimas,oralinis
sunku atsayti i tavo klausima nes nelabai suprantu ar tu tesiog nezinai ka daryti ar tavo drauge tiesiog nesusijaudina
Cituoti
Naujokas (-ė)
2013-12-13 21:20
manau nežinau ką daryt :) O gal ir paną nesusijaudiną, neturit niekas kokių pasiūlymų?
Cituoti
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2013-12-14
2013-12-14 00:39
kad moteri sujaudint reik pradeti ta daryti maziausiai pries pora valandu,o geriau ja ruosti visa diena ,kai ji isileis minti tai nesvarbu kur ir kada tai bus tavo pasirinkimas :).sekmes tik bandymo keliu mes igyjame patirties .
Cituoti
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2013-12-15
2013-12-15 18:49
Na kad "sudrektu" pirma mergina turėtu jaustis atsipalaidavusi. Glamonės jautrių moters vietų (kur jos randasi informcijos internete pakankamai reikia tik pagooglinti) viena iš jų randasi ties kirkšnimi prie pat vaginos švelniai ja masažuojant pirštu galais neliečiant vaginos galima greitai pasiekti tavo norima tikslą.
Cituoti

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...