Forumas
kamasutra.kokia issirinkti? | |
Autorius | Pranešimas |
Sekso guru
Prisijungė: 2011-09-18
2013-02-23 11:20
Kamasutra senoji indu meiles knyga,tik va uzejus i knigyna su savuo brangiausiu buvome nemaloniai nustebinti...kamasutru 110rusiu bet kuri ta tikroji taip is konsultanciu nei viena ir nesugebejo paaiskinti...taigi mano mieli forumieciai gal kas gali kokia patarti?
|
Cituoti | |
Patyręs (-usi)
Prisijungė: 2012-01-27
2013-02-23 16:54
O tai cia kiek pozu yra nebeuztenka?? :) seip manau tos tikrosuos jau neberasi nebent pagooglinsi kur intetnete... Skaiciau kad buvo atliktas tyrimas ir nustatyta kad visu kad vos ne trecdali tu nupiestu pozu neimanoma atlikti taip kad daug neprarasi ...:))
|
Cituoti | |
Sekso guru
2013-02-23 21:07
Matai tikroji kamasutra na vien pozos.ten ir apie visas vyru ir moteru "silpnybes" rasoma.tame ir beda kad dabartines tik pozos ir nieko daugiau,o kamasutra tai ne pozu o meiles knyga.zodziu teks ziviliuk taves paklausyti ir googlinti...gal pas koki sena inda dar yra uzsilikusi kokia kopija tikrosios:)))))
|
Cituoti | |
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2011-08-07
2013-02-24 09:35
Man buvo tas pats klausimas iskiles kur nusipirkti tikraja kamasutra, bet deja... teko google kaip ir minejot naudotis tai kazka i tema pavyko aptikti ... O seip sake kad uzsieni kas buve tai mate tikru kanasutru knygu su tekstais tik kaina kabai didele..
|
Cituoti | |
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2012-11-09
2013-03-06 14:44
Gal knygos jums padetu apie tantrini seksa? Nezinau ar kamasutra ir tantra yra taspats ar kazkas panasaus, bet ir uzduoto klausymo supratau kad tiktu Jums tantrinis seksas:) Siame puslapyje net gi yra apie aprasymas
|
Cituoti | |
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2011-08-07
2013-03-06 23:18
Benas rašė: Gal knygos jums padetu apie tantrini seksa? Nezinau ar kamasutra ir tantra yra taspats ar kazkas panasaus, bet ir uzduoto klausymo supratau kad tiktu Jums tantrinis seksas:) Siame puslapyje net gi yra apie aprasymas |
Cituoti | |
Sekso guru
2013-03-07 00:54
iveta rašė: Jo, cia netgi visai neblogas ir issamus straipsnis yra apie tai, tantra superinis reikalas! |
Cituoti | |
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2013-03-17
2013-03-17 16:55
iveta rašė: Jo, cia netgi visai neblogas ir issamus straipsnis yra apie tai, tantra superinis reikalas! |
Cituoti |
Paieška
Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais? Paklausk Mildos |
|
Skaityti atsakymus |
Populiariausios pozos
Naujausi komentarai
Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...