Forumas

Ko reikia moterims orgazmui pasiekti?
AutoriusPranešimas
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2011-08-03
2012-03-20 21:49
Sveikos merginos/moterys, daugumai iš mūsų labai sunku ar net visai nepavyksta pasiekti orgazmo... skaitytis kokia technika naudoti ir t.t , tačiau būtų naudingiausia manyciau pradeti nuo kito galo ir pasiklausyti istoriju moteru, kurioms tai puikiai seksas!

Taigi mielosios, ar yra tokiu, kurioms orgazmas pasiekiamas lengviau nei kitoms? Isduokit kaip jums tai pavyksta? Gal irgi turejot problema, taciau ja kazkaip sugebejot ispresti? Butu labai idomu isgirsti!
Cituoti
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2012-04-23
2012-05-08 13:49
Tiesa sakant, as jei labai susijaudinu, galiu pabaigt ir be jokios intervencijos :D
Tiesiog pati, be niekeno pagalvos (savo taipogi).
Manau viskas priklauso nuo to, kaip gerai ištreniruoti makšties raumenys. Tam yra visokių pratimų arba priemonių. Viena iš paprasčiausių - vaginaliniai kamuoliukai.
Va: http://www.intymu.com/zaislai-sekso-prekes-moterims/vaginaliniai-kamuoliukai/ben-wa-balls.html
galima šitą nuorodą nukopint.
Cituoti
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2011-08-07
2012-05-08 15:07
Nereikia tu reklamu, visos zinom kaip tie vaginaliniai kamuoliukai atrodo :)

O seip tai orgazmui pasiekti man svrbiausiai reikia gero nusiteiko linskmai ir maloniai laika praleisti ir jis pats ateina, o kai tik apie ji tik ir galvoji (orgazma) tai gali ir nesulaukt...
Cituoti
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2013-09-14
2013-09-14 13:17
Partneris turi patikti. Kai sutikau seksualu partneri, pradejau labai greitai susijaudinti.
Cituoti

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...