Forumas
Konkursas pabaigtas. Parašyk forume ir laimėk 30 Lt vertės dovanų kuponą! | |
Autorius | Pranešimas |
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2011-07-27
2011-11-08 11:07
Kviečiame dalyvauti naujame visospozos.lt konkurse ir laimėti 30 Lt vertės dovanų kuponą sekso prekėms įsigyti.
Laimėti labai paprasta - tereikia PARAŠYTI bent vieną ATSAKYMĄ/KOMENTARĄ forume arba SUKURTI naują FORUMO TEMĄ. Po mėnesio iš visų parašytų atsakymų/komentarų ir forumo temų atsitiktine tvarka bus išrinktas laimėtojas ir apdovanotas prizu. Jeigu bus išrinkta forumo tema ir turės nemažą susidomėjimą (t.y. joje bus ne mažai diskusijų), tuomet šį autorių apdovanosime DVIGUBU PRIZU! Konkurso trukmė: nuo 2011-11-08 iki 2011-12-05. Prizą įsteigė sekso prekių parduotuvė www.fantazijos.lt. Linkime sėkmės! Visospozos.lt administracija |
Cituoti | |
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2011-11-14
2011-11-14 14:41
Geriause poza naturali kai moteris guli ant nugaros ,tu priarteji prie jos nuo koju pirstuko butsiodamas ja liezdamas svelnei jos kuno vietas,svelnei papusdamas ir liezdamas lupytemis,priarteji prie putukes ja svelnei apzioji inkisi liezuvuka pajauti jos skrituliuka ir svelnei stimuliuoji kol jinai insiaundrins ,kai jau ji buna sexso ir audros stadijoi inteini i ja visu savo vyriskumu ir svelnei uzbaigi ta ko ji taip geide.
|
Cituoti | |
Pradedantysis (-ioji)
2011-11-14 21:52
kestutis000 rašė: Geriause poza naturali kai moteris guli ant nugaros ,tu priarteji prie jos nuo koju pirstuko butsiodamas ja liezdamas svelnei jos kuno vietas,svelnei papusdamas ir liezdamas lupytemis,priarteji prie putukes ja svelnei apzioji inkisi liezuvuka pajauti jos skrituliuka ir svelnei stimuliuoji kol jinai insiaundrins ,kai jau ji buna sexso ir audros stadijoi inteini i ja visu savo vyriskumu ir svelnei uzbaigi ta ko ji taip geide. |
Cituoti | |
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2011-10-11
2011-11-15 22:33
Admin rašė: Įdomios mintys, tik būtų labai tikę sukurti naują forumo temą šiai minčiai! |
Cituoti | |
Pradedantysis (-ioji)
2011-12-05 21:05
Sveikiname laimėtoją, juo tapo Laisvamanis1! Jam išsiųstas el. laiškas su kuponų kodais.
Šio lankytojo sukurta forumo tema "Gyvenimas kaip anekdotas...." laimėjo, na ir, kadangi surinko daugiausiai dėmesio, jam dovanojame 2 kuponus po 30 Lt apsipirkti fantazijos.lt internetinėje sekso prekių parduotuvėje! Šio lankytojo sukurta forumo tema: http://www.visospozos.lt/forumas/tema-104759 Dar kartą sveikiname ir dėkojame visiems dalyvavusiems. Pažadame, kad jeigu ne šiais metais, tai kitais dar jus tikrai pradžiuginsime naujais konkursais su prizais! Su pagarba Visospozos.lt administracija |
Cituoti | |
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2011-11-07
2011-12-07 03:17
Sveiki,
Esu dekingas uz temos ivertinima. Dabar laukiu atsiunciant uzsakytu prekiu is fantazijos.lt. Kainos toje parduotuveleje isties kelia nuostaba :-) Tikiuosi ir kokybe bus nuostabi :-) Dar karta aciu uz isdykusia kaledine dovanele :-) |
Cituoti | |
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2011-10-11
2011-12-14 22:19
Laisvamanis1 rašė: Sveiki,Esu dekingas uz temos ivertinima. Dabar laukiu atsiunciant uzsakytu prekiu is fantazijos.lt. Kainos toje parduotuveleje isties kelia nuostaba :-) Tikiuosi ir kokybe bus nuostabi :-) Dar karta aciu uz isdykusia kaledine dovanele :-) |
Cituoti |
Paieška
Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais? Paklausk Mildos |
|
Skaityti atsakymus |
Populiariausios pozos
Naujausi komentarai
Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...