Forumas

Oficialu: Milda Bartasiunaite balotiruojasi i seima!!
AutoriusPranešimas
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2011-11-07
2011-12-13 00:54
Si idomi zinia isspausdinta alfa.lt portale.

Ar balsuotumete uz Milda?
Liberalu centro partja?
Perskaiciau ir ......
Na man niekaip nesiderina :-) Milda isivaizduociau tik kaip nepriklausoma kandidate.
Ir uzgriuvo mintis,kad jos laisvoms mintims ateis galas. Partija neleis :-)
Ka manot????
Butu fain ir pacios Mildos zodi igirst. Gal as ar kuris nors is musu busim rinkeju gretose.....
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2011-09-01
2011-12-25 03:54
Puiki žinia! Už Mildą balsuosiu, kad ir kokioje partijoje bebūtų. Aišku, apie Prezidento rinkimus galvoti dar anksti, bet ir ten ji gautų mano balsą.
Daugelis 18 - 70 metų vyrų rankas kels už. Bet reiktų gerai pagalvoti kaip pritraukti moterų balsus. Pvz.: prižadėti rinkėjoms, kad inicijuos tokio įstatymo kūrimą, jog moteriai, pagimdžiusiai antrą vaiką, skiriama 10 000 lt premija, trečią - 20 000lt ir t. t.
Manau, jei iškels Milda savo kandidatūrą į seimo rinkimus, tikimybė ten patekti - 69%.
Cituoti
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2012-01-12
2012-01-12 22:03
Kodel yra manoma, jog dauguma vyru balsuos uz Milda? Nesumenkinkite vyru.
As manau, kad valstybe turi valdyti politikos mokslus ismanantys, arba panasios srities "valtyje" plaukiantys zmones. Taciau, kai musu vyriausybes dauguma sudaro verslininkai, na tie vadinami - oligarchai lietuvos mastu, tai nieko nuostabaus, kad dabar ir valstybe yra kaip didelis Gariunu turgus.
Mildai as siulyciau neiti ten ir nesidaryti sau anti reklamos. Kadangi yra daug pavyzdziu, kad ir Arunas Valinskas. Jis buvo labai gerbiamas ir laikomas protingu asmeniu, taciau vos izenges y politikos miska, tapo tautos nekenciamu asmeniu. Milda, ar tau to irgi reikia?
Taciau kad sansai dideli tai tikrai nesumenkinu. Juk prisiminkite : Sustauskas ir zmona muse ir su ubagais ejo, prisivoge Kaune ir seime. Ismete. O ir vel jy zmones isrinko. Zuokas gal netinka, jis jau mafija. Bet va Uspaskichas, jo net interpolas ieskojo, ir se kad nori, zmogus kokius postus europarlamente uzima.

Tautos morale valdo tauta. O kai morale tokia zema, kai zmones bailiai ir tinginiai, tai ir turime tokia valdzia. Ir jei Milda yra protingas zmogus, lai ji lieka Milda kuria tikrai dalis zmoniu gerbia uz puiku jos svietejiska darba (tarp ju ir as).
Cituoti
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2012-01-15
2012-01-26 15:41
Nuostabi žinia. Gaila, kad pati Milda čia retai beparašo, nes man jos mintys tikrai įkvepiančios, tiek seksualiniais,tiek ne klausimais. Tikiuosi okio puikaus darbo ir seime. Laukiu rinkimų, jau mano balsą Milda turi.
Cituoti
Ekspertas (-ė)
2012-01-26 19:27
Irena, kokia tu juokinga. Tau Mildos kalbos ikvepiacios? Kuom? Kur ji dar kalba ir apie ka kalba? Nab butu ydomu isgirsti jos pozicija del korupcijos, sveikatos apsaugos, biudzeto .... del santykiu su Rusija ir tt...! Gal as uzmiges buvau desimciai metu kad tokie zmones y seima eina, Aisku, kam baigti politikos mokslus ir ja dometis. Eini ir tiek. Nu bet, kokie valdo tokia tauta ir esam.
Cituoti
Patyręs (-usi)
Prisijungė: 2012-01-27
2012-01-27 02:40
Aivaras rašė:
Irena, kokia tu juokinga. Tau Mildos kalbos ikvepiacios? Kuom? Kur ji dar kalba ir apie ka kalba? Nab butu ydomu isgirsti jos pozicija del korupcijos, sveikatos apsaugos, biudzeto .... del santykiu su Rusija ir tt...! Gal as uzmiges buvau desimciai metu kad tokie zmones y seima eina, Aisku, kam baigti politikos mokslus ir ja dometis. Eini ir tiek. Nu bet, kokie valdo tokia tauta ir esam.
Jo dabar kas nori tas eina..ai bala nemate gal ivyks stebuklas ir taip sueis naudingesniu zmoniu su uzsleptais gabumais ir dorais ketinimais..
Cituoti
Ekspertas (-ė)
2012-01-27 11:13
Man tai cia juokingi tie zmones. Dar sako, apie prezidento posta dar truputy anksti bet galima ir to siekti. Ojezau, ar tikrai tokie debilai lietuvoje gyvena? Nu nieko keisto, Sustauska renk, Uspaskicho interpolas net ieskojo ir vistiek rinko i europarlamenta. Zmones proto ubagai, tokius isrenka ir paskui patys verkia. Ziurejau laida "valanda su sruta", tai kai kalbejo Milda ir ta burlenino sokeja tai netveriau juokais. Sako as ten eisiu, kad zmonems butu gerai, nebebus emigracijos, sakysiu tik tai kad viskas yra gerai. Ti kam tokie klounai reikalingi. Cia tik siekis gauti darba uz kelis tukstancius litu ir tiek, nieko daugiau., O naudos tai nulis. Ir viskas ka tokie gali pasakyti po kadencijos ai : as pasirasiau po desimtimis projektu ir ystatymu pataisu. Bet pamirsta, kad zmonems y tai nusisikti. Dar nesu mates nei vieno karto kad Valinskas ar Valinskiene, Grazulis ar koks kitas idijotas butu skambiai reklamaves savo istatymus ir pateikimus. Visi tyli ir nieko nedaro. Apgailetina.
Cituoti
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2012-01-23
2012-01-30 13:56
Nu ir seimas pas mus
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2011-11-07
2012-02-01 05:27
Seimas brangieji yra musu paciu atspindys. Ka renkame ta turime.
Cituoti
Ekspertas (-ė)
2012-02-01 11:11
Tai kam tada renki tokius? Zmones visai yra net nesusipazine ir nelinke pazindintis su balsavimo tvarka. Ateina ir uzdeda X ant partijos kuri jiems graziau skamba ir net nesivargina pazymeti asmenu ju nuomone nusipelnanciu laimeti. Todel tokiu atveju y partija eina patys pirmi penki kandidatai. Nu ten Kubilius, Razma ir tt.... O geriausia tai dar tie zaidimai, kada viena partija nesurenka daug balsu ir kooperuojasi su kitais, sudaro sajungas ir vistiek ykisa tuos pacius y valti.
Sita salis jau senai suzlugdyta ir pralosta. Belieka laukti pacios pabaigos. O tokios kaip Milda ir ta burleskiaus sokeja tai dar labiau juokins tauta nes ju net nesimatys. Jos neismano tos politikos ir baigta.
Cituoti

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...