Forumas

Prasau patarimo..
AutoriusPranešimas
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2013-12-13
2013-12-13 18:36
Sveiki, noreciau pagalbos. Mes su vaikinu jau pusantru metu kartu, bet toks jausmas kad jau 5 metus maziausiai. Jis daug dirba, man beveik demesio neskiria, po darbo buna pavarges tai nieko nenori tik guleti lovoj. Buna taip , kad ilga laika nesimylim. Man atrodo kad taip neturetu buti.. jo pasiteisinimas kad labai pavarges, ryt anksti keltis.. Meiluze ? nemanau, jis neturi jai salygu, plius tikrai zinau kad jis darbe taiso masinas. Ka as darau netaip? kai as nedirbu, visad darau jam valgyti, tvarkausi. Sutinku ji po darbo siltai namuosia.. neturiu nuo jo jokiu paslapciu, niekad nemeluoju jam.. Stengiausia sia tema sneketi, bet jis manes nesupranta. Sako ka gali padaryti, reikia dirbti.. Niekur nenusiveda.. Vis galvoju gal mums nepakeliui, bet bijau suklysti, kad paskui issiskyrus gailiesiuos.. ka man daryti???? Prasau patarkit..
Cituoti
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2013-12-14
2013-12-14 00:30
labas ,slapuke .man pazystama tavo situacija ,kai as buvau 21 norejau pradeti savo versla tai buvo lygiai tas pats,dyrbau garaze kartais po dvi paras be miego ,buvau atsidares savo fyrma masinu remonto.paskui viskas pasikeite. as siulyciau buti kantriai ,pabandyt pasisneketi ,tik atsargiainespausti,sulaukt momento,vyras laimyngas pabaiges savo darba ir gerai pavalges.pasisneketi butina kitaip jusu problemu nieks neisspres tik jus patys.jeig mylite viens kita as tikiu viskas issispres .sekmes:)
Cituoti
Naujokas (-ė)
2013-12-30 09:04
aciu labai uz atsakyma. Sakote pasisneketi, bet kad jis nemato apie ka , jokios problemos nemato..
Cituoti
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2011-08-05
2013-12-31 15:00
Nemažai porų, kelis metus nugyvenusių kartu, atsiduria panašioje situacijoje. Todėl labai gali būti, kad jei išsiskirsi su juo, su kitu galiausiai bus tas pats, ar net dar blogiau. Pabandyk ne priekaištauti ir aiškintis, o suradusi progą pati pati pasiūlyti kur nors išeiti ar dar ką nors įdomaus nuveikti.
Cituoti
Naujokas (-ė)
2014-01-06 08:19
aciu, Matai, uz atsakyma. Gal ir taisingai sakote, jei ne su juo, tai tikrai su kitu su sia problema susidursiu. Imsiuos iniciativos. Aciu :)
Cituoti

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...