Forumas

Prieslaikine ejakulecija
AutoriusPranešimas
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2012-06-17
2012-06-17 12:04
Beda vyrai Prieslaikine ejakulecija esu jaunas 19m tik dar bet reik patarimu is tu kurie turijo si varga ir kaip greiciau sutvarkyt si reikala nes tie pasisakimai "Su laiku susitvarkits" kaskaip nelabai gerai skamba su laiku gali but ir 10metu tai patarimu kokiu is asmenines patirties nekopijokit is interneto tik :)
Cituoti
Patyręs (-usi)
Prisijungė: 2011-07-27
2012-06-17 23:12
Esu turejes tokia problema.. bandziau daryti kegelio pratimus ir reguliariai pasimasturbuodawau, tai nezinau ar cia kaip sakai laikui begant man ji isnyko ar padejo sitie du dalykai...
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2014-01-17
2014-01-17 20:21
O kodel negalima kopijuot is asmenines patirties? nesamone. Manasis neisaugo, bet sprendima radom. Antidepresantai netiko, prezikai dirgindavo, tepalai ten visokie ir pratimai taip pat ne kazka padejo. Zinot kaip sakoma - kai greitai baigia mergina (abejoju kad taip is viso buna) reikia dziaugtis, kai vaikinas - nusipirkti vibratoriu. Arba vaistu. Mums teko pirkti receptines priligy tabletes. Dabar kaifa jauciam abu :)
Cituoti
Patyręs (-usi)
Prisijungė: 2014-01-12
2014-01-18 15:49
Kai nepadeda įprastos priemonės ir rezultatas ne toks, kokio tikėtasi, kaip kad buvo minėta, efektyviausias sprendimas - vaistai. Dabartiniu metu pats labai intensyviai domiuosi, skaitau apie šią bėdą, kadangi ji liečia ir mane.
Taigi, girdėjau, kad "Priligy" tinka nuo 18 iki 64 metų amžiaus vyrams.
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
2014-01-18 19:01
Antibiotikai, tu visiskai teisus. Beje, panasu, kad sio puslapio moderatoriams tie vaistai visiskai nepatinka, nes komentarus už forumo ribu trina be gailescio :D apie isties veiksminga vaista kitur nelabai ir prasiziosi. Idomu kodel?
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
2014-01-18 19:01
Man atrodo kad apie priligy turetu suzinoti visi. As nesakau kad reikia visiems begti ir pirkti, bet zinoti kad tokie yra, kam ir su kuo tinka, kaip veikia - svarbu. Abejoju kad trintu komentarus apie koki aspirina ar ketanova, o cia jau pamanyk kokia tragedija! Kazkas pavadinima pamatys :D
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
2014-01-18 19:27
Mes nesame tinklalapis reklamuojantis vaistus, kad visuose komentaruose šviestų vien tik Priligy, kokie jie šaunūs, kokie jie geri ir t.t. Kiekvienas išsilavinęs žmogus supras, kad vaistai, kad ir kokie jie bebūtų, visada turi šalutinių poveikių, o negana to dauguma jų kuriami su mintimi uždirbti. Yra nemažai pavyzdžių iš senesnių laikų, kai vaistas laikytas neįtikėtinai geru, o vėliau po 20 metų tyrimų nustata, kad daryta ilgalaikė žala ir t.t. (Šiuo atveju, vaistas dar naujas, todėl informacijos ir atsiliepimų dar mažai. Galbūt po kiek laiko ir straipsnį apie juos suregsime). Dėl to mes nesiruošiame piarinti vieno ar kito vaisto. Kiekvienas žmogus pats pasirinks ir apsispręs, ar verta išbandyti. O už tokio vaisto paviešinimą labai dėkojame - nauja informacija visada laukiame. Reikia tik jausti skirtumą tarp informacijos pasidalinimo ir piarinimo!

Dar kartą pasikartosime, kad komentuose jau ir taip pilna apie Priligy stebuklą, o diskusijos forume visada leidžiamos, galite net susikurti atskirą temą su šio vaisto pavadinimu ir diskutuoti įvalias!

P.s. negražu naudoti skirtingus ip tam, kad diskusijas padaryti įtikinamesnes.
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
2014-01-18 19:47
Tai vieninteliai sertifikuoti vaistai, skirti siam reikalui, be to, nauji ir dar nelabai zinomi. Naturalu kad kyla diskusijos. O verst registruotis vien tam, kad padiskutuot sia tema, taip pat nelabai grazu.
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
2014-01-18 20:16
Nesvarbu rašė:
Tai vieninteliai sertifikuoti vaistai, skirti siam reikalui, be to, nauji ir dar nelabai zinomi. Naturalu kad kyla diskusijos. O verst registruotis vien tam, kad padiskutuot sia tema, taip pat nelabai grazu.
Na ilgos diskusijos komentaruose paprastai nenuoseklios būna, todėl tam skirti forumai. Sutinku su Jumis, kad registracija nervuoja, bet mes ją padarę kuo paprastesnė ir tik dėl vieno tikslo - kuo mažiau šiuklių. Norime, kad diskusijos būtų tikros, o ne spaminant.
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
2014-01-19 22:23
Na, bet kuriuo atveju - ačiū :) Temą jau sukūriau. Tiems, kas nematė, ją gali rasti čia: http://www.visospozos.lt/forumas/priligy-klausimai-atsiliepimai-komentarai-tema-117182
Cituoti

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...