Forumas

Atgal 1 2 3 4 5 6 7 Toliau
Priligy: klausimai, atsiliepimai, komentarai
AutoriusPranešimas
Patyręs (-usi)
Prisijungė: 2014-01-12
2014-01-23 19:05
Valentinas rašė:
Gedas manau tokios bėdos neturi,nes postringauja apie tinginius.Beje kai išbandžiau visus įmanomus būdus ir nieks nepadėjo kreipiausi į gydytoją,kuris išrašė priligy.Tikrai nesigailiu ir žmonikė patenkinta ir man visai kitoks gyvenimas.
Skaičiau, jog problema palietusi bene kas penktą sutuoktinių porą. Džiugu, kad pasistengei dėl žmonos, o tuo pačiu ir dėl savęs, manau tai tikrai sutvirtina tarpusavio santykius. Manau, nesuklysiu pasakęs, kad šeimyniniame gyvenime šis reikalas toli gražu ne paskutinėje vietoje..:)
Cituoti
Patyręs (-usi)
2014-01-23 19:13
Beje, Valentinai, dar norėjau paklausti, minėjai, kad tau priešlaikinė ejakuliacija tęsėsi net 5 metus. Tai čia nenutrūkstamai kas kartą ar su pertraukom, kai pagerėja - pablogėja?
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2014-01-17
2014-01-23 20:53
Paulius rašė:
Priligy dar kitaip yra vadinamas Dapoxetine. Cia istrauka is jo istorijos:

"Dapoxetine was created by Eli Lilly and in phase I clinical trial as an antidepressant. However, It never worked out well as a medication for the treatment of depression and was shelved for a while before subsequently developed to treat PE."

Bet kokiu atveju nuorodu imesk apie ji jei turi kokiu. Pasiskaitinesiu del idomumo
Radau vieną išties rimtą straipsnį apie dapoksetiną (priligy) ir priešlaikinę ejakuliaciją: http://www.pasveik.lt/naujausi-medicinos-straipsniai/dapoksetinas---pirmasis-vaistas-tikslingai-sukurtas-prieslaikinei-ejakuliacijai-gydyti/73065/. Aišku, rašyta ne visai masėms, tad skaityt kai kam gal bus kiek keblu.
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
2014-01-23 21:37
Nedavė ramybės man ta Pauliaus citata, taip pat paieškojau info. Panašu, kad jis buvo teisus :) daug laiko praėjo, kol juos patvirtino ir pradėjo platint.
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2014-01-23
2014-01-24 13:06
Antibiotikas rašė:
Beje, Valentinai, dar norėjau paklausti, minėjai, kad tau priešlaikinė ejakuliacija tęsėsi net 5 metus. Tai čia nenutrūkstamai kas kartą ar su pertraukom, kai pagerėja - pablogėja?
Valentinas
Kažkaip tai buvo laipsniškai-viskas ėjo blogyn,kuo toliau tuo problema aštrėjo.Šis sveikatos sutrikimas mane paveikė ir psichologiškai:nebepasitikėjau savimi,jaučiau gėdą ir viskas ėjo link depresijos.Žmona mane labai palaikė,ieškojom išeities kartu ir dabar vėl esam laimingi.
Cituoti
Patyręs (-usi)
2014-01-24 17:08
Nesvarbu rašė:
Radau vieną išties rimtą straipsnį apie dapoksetiną (priligy) ir priešlaikinę ejakuliaciją: http://www.pasveik.lt/naujausi-medicinos-straipsniai/dapoksetinas---pirmasis-vaistas-tikslingai-sukurtas-prieslaikinei-ejakuliacijai-gydyti/73065/. Aišku, rašyta ne visai masėms, tad skaityt kai kam gal bus kiek keblu.
Geras straipsnis, nors ir sunkoka skaityt, bet kadangi kuris laikas domiuosi šia tema, tai nėra visiškai nesuprantami terminai. Dėkui už nuorodą
Cituoti
Patyręs (-usi)
2014-01-24 17:14
Nesvarbu rašė:
Nedavė ramybės man ta Pauliaus citata, taip pat paieškojau info. Panašu, kad jis buvo teisus :) daug laiko praėjo, kol juos patvirtino ir pradėjo platint.
Matomai dėl to jie tik neseniai ir atsirado mūsų šalyje :) Gerai, kad viskas atidžiai patikrinama prieš platinant
Cituoti
Patyręs (-usi)
2014-01-24 17:24
Valentinas rašė:
Valentinas
Kažkaip tai buvo laipsniškai-viskas ėjo blogyn,kuo toliau tuo problema aštrėjo.Šis sveikatos sutrikimas mane paveikė ir psichologiškai:nebepasitikėjau savimi,jaučiau gėdą ir viskas ėjo link depresijos.Žmona mane labai palaikė,ieškojom išeities kartu ir dabar vėl esam laimingi.
Faina, kai viskas susitvarko. Rimtai sveikintina, kad ėmėtės paieškų kartu vardan tinkamiausios išeities atradimo ir abipusės gerovės.
Šiaip daug kas jaučia gėdą dėl tokių problemų, kuri stabdo nueiti pas gydytoją. Nors ne tik pas daktarą, o daugelis ir su moterimi nelinkę to aptarinėti
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
2014-01-24 21:14
Antibiotikas rašė:
Geras straipsnis, nors ir sunkoka skaityt, bet kadangi kuris laikas domiuosi šia tema, tai nėra visiškai nesuprantami terminai. Dėkui už nuorodą
Į sveikatą. Labai tikiuosi, kad pravertė :) Aš irgi ėmiau domėtis - bet jau grynai iš smalsumo, o ne iš reikalo. Niekad nemaniau, kad skaitinėti vaistų atsiradimo istorijas ir aprašymus gali būti įdomu. Bet tikrai - paskaitinėji truputį, ir tokie straipsniai jau nebėra neįkandami.
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
2014-01-24 21:21
Antibiotikas rašė:
Matomai dėl to jie tik neseniai ir atsirado mūsų šalyje :) Gerai, kad viskas atidžiai patikrinama prieš platinant
Patikrint tai patikrint, bet vis tiek ilgai truko. Pavyzdžiui, Švedija, Suomija, Austrija, Portugalija, Italija ir Ispanija šiuos vaistus turi jau nuo 2009 metų. Lietuviams teko laukti dar 4 metus :/ bet buvo verta.
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
2014-01-24 21:37
Antibiotikas rašė:
Faina, kai viskas susitvarko. Rimtai sveikintina, kad ėmėtės paieškų kartu vardan tinkamiausios išeities atradimo ir abipusės gerovės.
Šiaip daug kas jaučia gėdą dėl tokių problemų, kuri stabdo nueiti pas gydytoją. Nors ne tik pas daktarą, o daugelis ir su moterimi nelinkę to aptarinėti
Na, partnerės vis tiek tai supranta. Straipsnyje, kurio nuorodą įmečiau, yra tokia vieta (ją galima laikyti pačiu branduoliuku): "Siekiant geriau įvertinti gydymo poveikį, ap­klaustos tyrime dalyvavusių vyrų partnerės. Dapok­setino grupėje gerokai daugiau moterų pažymėjo, kad jų partneriai pradėjo geriau kontroliuoti ejaku­liaciją, taip pat reikšmingai pagerėjo jų pačių pasi­tenkinimas lytiniu aktu." Manau, ši dalis suprantama visiems. Geresnės motyvacijos ir nereikia :)
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2014-01-23
2014-01-25 10:32
Priligy pailgina laiką iki sėklos išmetimo ir gali pagerinti ejakuliacijos kontroliavimą,Tai gali padėti sumažinti nusivylimą ar nerimą dėl greitos ejakuliacijos,
Čia iš vaisto informacinio lapelio.Būtent kontrolės įgavimas ir yra svarbiausia, kai gali kontroliuot kaip ilgai tai tęsis ir aišku ne paskutinėj vietoj santykių kokybė su antra puse.Manau verta dėl to pasistengti.Svarbu,kad vaistą nereik naudot nuolat,o tik 1-3 val
prieš lyt aktą.
Cituoti
Patyręs (-usi)
Prisijungė: 2014-01-25
2014-01-25 11:46
Paskaicius sita sudina tema net vemt norisi... kazkoks sukakotas garbingo amziaus daktariukstis pats su savimi rasinejasi ... komikas grynas, bent tai darytum itikinamai, nes dabar tai tas pokalbis su tais JUS, OJ, AJ, SAUNU ATSIPRASAU tai juokingas ir slykstus tuo paciu.... Galiu tik viena tau pasakyti ponas Nesavarbu ar Antibiotike ar visi kiti (visitek cia vienas ir tas pats superstas vaistu pardavejau) : tokiais budais populiarus nepatapsi :D dar jauciu gale temos parasysi savo rekvizitus kur gaut recepta ir isigyti :D:D
Cituoti
Patyręs (-usi)
2014-01-25 18:48
Nesvarbu rašė:
Į sveikatą. Labai tikiuosi, kad pravertė :) Aš irgi ėmiau domėtis - bet jau grynai iš smalsumo, o ne iš reikalo. Niekad nemaniau, kad skaitinėti vaistų atsiradimo istorijas ir aprašymus gali būti įdomu. Bet tikrai - paskaitinėji truputį, ir tokie straipsniai jau nebėra neįkandami.
Tikrai pravertė.
Va, būtent :) Lig šiol buvau paniręs į įvardinkim, įprastą istoriją, žinai, sukilimus, karus ir t.t., o čia tartum naujai atrasta istorijos kryptis. Įtraukianti kryptis. Ypač, kai tai susiję su pačiu savimi :)
Cituoti
Patyręs (-usi)
2014-01-25 18:52
Nesvarbu rašė:
Patikrint tai patikrint, bet vis tiek ilgai truko. Pavyzdžiui, Švedija, Suomija, Austrija, Portugalija, Italija ir Ispanija šiuos vaistus turi jau nuo 2009 metų. Lietuviams teko laukti dar 4 metus :/ bet buvo verta.
Matai, kaip čia... Jau nuo 2009 metų...Štai kodėl italai ir ispanai laikomi karštesniais, aistringesniais, na bet, tikiuosi, pagaliau atsigriebsim ir mes! :D
Cituoti
Patyręs (-usi)
2014-01-25 19:03
Nesvarbu rašė:
Na, partnerės vis tiek tai supranta. Straipsnyje, kurio nuorodą įmečiau, yra tokia vieta (ją galima laikyti pačiu branduoliuku): "Siekiant geriau įvertinti gydymo poveikį, ap­klaustos tyrime dalyvavusių vyrų partnerės. Dapok­setino grupėje gerokai daugiau moterų pažymėjo, kad jų partneriai pradėjo geriau kontroliuoti ejaku­liaciją, taip pat reikšmingai pagerėjo jų pačių pasi­tenkinimas lytiniu aktu." Manau, ši dalis suprantama visiems. Geresnės motyvacijos ir nereikia :)
Visiškai tau pritariu. Šis faktas puiki motyvacija stengtis. Juk viską darome ne tiek dėl savęs, kiek dėl partnerės, tik ne visada tai pripažįstame, nes tokie jau esam. Vyrai ne retai bijo atskleisti jausmus
Cituoti
Patyręs (-usi)
2014-01-25 19:11
Valentinas rašė:
Priligy pailgina laiką iki sėklos išmetimo ir gali pagerinti ejakuliacijos kontroliavimą,Tai gali padėti sumažinti nusivylimą ar nerimą dėl greitos ejakuliacijos,
Čia iš vaisto informacinio lapelio.Būtent kontrolės įgavimas ir yra svarbiausia, kai gali kontroliuot kaip ilgai tai tęsis ir aišku ne paskutinėj vietoj santykių kokybė su antra puse.Manau verta dėl to pasistengti.Svarbu,kad vaistą nereik naudot nuolat,o tik 1-3 val
prieš lyt aktą.
Taip, tame, kad nereikia naudot kasdien yra didelis privalumas. Šiaip smalsu, kiek laiko su žmona kartu esat? :)
Cituoti
Patyręs (-usi)
2014-01-25 19:21
Rastamanas rašė:
Paskaicius sita sudina tema net vemt norisi... kazkoks sukakotas garbingo amziaus daktariukstis pats su savimi rasinejasi ... komikas grynas, bent tai darytum itikinamai, nes dabar tai tas pokalbis su tais JUS, OJ, AJ, SAUNU ATSIPRASAU tai juokingas ir slykstus tuo paciu.... Galiu tik viena tau pasakyti ponas Nesavarbu ar Antibiotike ar visi kiti (visitek cia vienas ir tas pats superstas vaistu pardavejau) : tokiais budais populiarus nepatapsi :D dar jauciu gale temos parasysi savo rekvizitus kur gaut recepta ir isigyti :D:D
:DD Jau seniai taip nuo dūšios nesijuokiau :D Ir sugalvok tu man taip! Prisiminiau mokyklos suolo laikus, kai mąsčiau apie gydytojo profesiją, bet vat likimas taip pasisuko, jog tapau istoriku - archeologu.
Nors ko aš čia stebiuosi, anot žodyno "Rastamanai – viena iš daugelio subkultūrų, leidžianti asmenybei atrasti ir pažinti save, skatinanti suvokti pasaulį kiek kitaip."
Vadinasi, galiu teigti, kad gerbiamasis suvokiate pasaulėlį kiek kitaip :))
Cituoti
Patyręs (-usi)
2014-01-25 19:26
Taigi, kolega daktare, Nesvarbu, turime pacientą, kuriam greičiausiai teks diagnozuoti arba nepatiklumo ir nepasitikėjimo savimi sindromą arba nerimą ir depresiją? (Manau, jei pacientui būtų neaktuali ši bėda jis tiesiog čia nesilankytų) ;D
Cituoti
Patyręs (-usi)
Prisijungė: 2014-01-25
2014-01-25 21:09
tragedija, prasau sustabdykit sita susidvejinusi suda su sita sudinai suvaidinta tema nes vemt vercia :))) kur tinklapio adminas?
Cituoti
Atgal 1 2 3 4 5 6 7 Toliau

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...