Forumas
Seksas už pinigus | |
Autorius | Pranešimas |
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2013-01-19
2013-06-15 10:43
Nymphomaniac rašė: Lietuvoje seas už pinigus yra nelegalus, todėl išlieka didelė tikimybė, kad būsit apvogti, kad užsikrėsit kokiom ligom, užsienyje, kur tai yra legalu, yra steigiami klubai, moterys- merginos atrenkamos, reguliariai tikrinamos dėl yvairių lytiškai plintančių ligų, visada žinai kiek ir už ką mokėsi, ir jei ką, bus valdžia, kuriai galėsi dėl to reikšti priekaištus. Man tokie dalykai nepatinka, bet šaip tai gali būti vienintelė išeitis merginai kuri serga tokia liga, kai po lytinio akto ir vėl stipriai jo norima (dėja neatsimenu, kaip ta liga vadinasi), tokios merginos pritampa tokiose įstaigose, jos gauna pasitenkinima, ir dar net už tai joms moka (aišku, čia reti atvėjai, bet jie yra). Taigi, kaip neperkate sugedusio maisto, taip nepirkite ir moters be garantijų ;) (bendrąją prasme, tai daryti negražu, amoralu, bet Jūsų teisė rinktis) |
Cituoti | |
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2013-06-12
2013-06-15 18:18
Gedas rašė: Kiek paskaitau tai tu ne tik kad labai karsta moteris, bet ir dar labai supratinga visose sekso sferose! Saunuole! |
Cituoti | |
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2013-01-19
2013-06-15 19:12
Nymphomaniac rašė: Dėkui, dėkui :) Stengiuosi ;) (Juk ne veltui ir niką tokį pasirinkau ;D ) |
Cituoti | |
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2011-08-05
2013-06-15 23:43
Nymphomaniac rašė: Dėkui, dėkui :) Stengiuosi ;) (Juk ne veltui ir niką tokį pasirinkau ;D ) |
Cituoti | |
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2013-06-12
2013-06-28 01:14
Matas rašė: O sakei, kad neatsimeni, kaip ta liga vadinasi ;) |
Cituoti | |
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2013-10-28
2013-10-29 19:01
Norit sekso uz pinigus tai ta suma duokit zmonai ar draugei lai apsiriangia keksiskai, bus ir saugiau ir aistringiau ir investicija naudingesne. Man vien nuo minties kad pries mane per ja praejo kokie 7 traktoristai 8 furistai 15 negru ir dar velniai zino kokios butybes ten kaisiojo savo organus organelius pirstus ar liezuvius. Geriau dulkint siuksledeze
|
Cituoti | |
Patyręs (-usi)
Prisijungė: 2014-01-25
2014-01-26 15:26
Sperou rašė: Norit sekso uz pinigus tai ta suma duokit zmonai ar draugei lai apsiriangia keksiskai, bus ir saugiau ir aistringiau ir investicija naudingesne. Man vien nuo minties kad pries mane per ja praejo kokie 7 traktoristai 8 furistai 15 negru ir dar velniai zino kokios butybes ten kaisiojo savo organus organelius pirstus ar liezuvius. Geriau dulkint siuksledeze |
Cituoti |
Paieška
Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais? Paklausk Mildos |
|
Skaityti atsakymus |
Populiariausios pozos
Naujausi komentarai
Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...