Forumas

sexo paivairinimas...?
AutoriusPranešimas
Sekso guru
Prisijungė: 2011-09-18
2013-01-06 13:05
Zivile35 rašė:
Esu bandziusi su saltu sampanu bet tiesiog praskalauji burna ir tuomet darai jau su tiscia, visa efekta duoda tas saltukas.. Panasiai gaunasi su leduku burnoje, ypac kai nuslenki link seklidziu...
Mentos esu bandzius tai atsiliepimai is antros puses buvo teigiami :) dar esi toki dalykeli isbandzius su apvaliu saldainiu, isidedu kelis i burna ir darydama mineta juos visaip sukioju burnoje ir trinu i varpa ir paciai skanu buna (visa apsiseileju :D) ir vyrui labai patinka.. Manau kad jei nebutu per jautru tai tiktu ir mentos arba bet kokie metiniai saldainiai
arba tiesiog stikliniai kamuoliukau jeigu per jautru! :)
super reiks pabandyti.tik va del to leduko vis galvoju, nes labai jau manasis salcio bijo:D vienas draugas is usa kai gryzo buvo minejas, kad jam ten mergina su siltu vandeniu burnoj dare oralini...bet va gaila,kad smulkmenu nepaskojo
Cituoti
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2013-09-21
2013-09-21 10:55
Tai, manau, su vandeniu burnoje efektyviausia ir lengviausia būtų duše. Kol laukiausi, sunku būdavo atrasti tinkamą pozą, todėl bandžiau vyrui kompensuoti taip. Tiesą pasakius, net sekso metu jis taip nesusijaudindavo, kaip tuo oralinio momentu.
Cituoti
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2011-10-11
2013-10-19 09:15
KarinaA rašė:
Uzkliuvau uz minties Robertai, kad sekse nera tabu.
Kaip ziuretum i moteri kuri sekso metu uzsimanytu tau padaryti analini zaisliuko pagalba?
maniskis liko nesupratesmanes, todel ir klo klausimas, manau kad atsakysi???
Seip vyru klausiu netik vieno, tiesiog nuomones noriu
Aciu
As su mielu noru sutikciau pabandyt :), jei tik pas zmona toks noras butu :).
Cituoti
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2013-11-27
2013-11-27 18:00
Paįvairinti galima įvairiais sekso daikčiukais, pradedant vibratoriais, feromonais ar panašiai ir baigiant antrankiais, botagėliais ir t.t.
Cituoti
Sekso guru
2013-11-27 18:21
Rasyte rašė:
Paįvairinti galima įvairiais sekso daikčiukais, pradedant vibratoriais, feromonais ar panašiai ir baigiant antrankiais, botagėliais ir t.t.
antrankiai,botageliai jau nebestebina.idomios technikos,o ne zaislai nes jie mums kaip ir maziems vaikam greitai pabosta.nerandu geros literaturos.siek tiek pas rusu forume paskaitinejau.vyras labai nustebintas buvo.tik va gaila kad vis mazeja info arba zmoniu norinciu ja dalintis:D
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
2013-11-27 21:14
Dona rašė:
antrankiai,botageliai jau nebestebina.idomios technikos,o ne zaislai nes jie mums kaip ir maziems vaikam greitai pabosta.nerandu geros literaturos.siek tiek pas rusu forume paskaitinejau.vyras labai nustebintas buvo.tik va gaila kad vis mazeja info arba zmoniu norinciu ja dalintis:D
Ne info mazeja o tavo zinios gauseja, gauseja o ko daugiau zinai ir isbandai tuo maziau lieka :) viskam turbut ribos yra..
Cituoti
Sekso guru
2013-11-27 22:03
Dziulija rašė:
Ne info mazeja o tavo zinios gauseja, gauseja o ko daugiau zinai ir isbandai tuo maziau lieka :) viskam turbut ribos yra..
kogero:D
Cituoti
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2011-10-11
2013-11-28 19:46
Dziulija rašė:
Gerai pastebeta :). Bet isdalies ir mazai zmoniu dalijas info :(. Ir sitam forume mazai istikimu zmoniu :D, mazai kas apsilanko.
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
2013-11-28 21:14
Robertass rašė:
Gerai pastebeta :). Bet isdalies ir mazai zmoniu dalijas info :(. Ir sitam forume mazai istikimu zmoniu :D, mazai kas apsilanko.
Manau nemazai zmoniu kurie dar drovisi kalbet apie tai nors juk galima cia nonimiskai uzsiregistruoti ir kalbek ka nori :))
Cituoti
Sekso guru
2013-11-29 01:36
Dziulija rašė:
Manau nemazai zmoniu kurie dar drovisi kalbet apie tai nors juk galima cia nonimiskai uzsiregistruoti ir kalbek ka nori :))
is dalies stiknu su jusu abieju pozicijom.bet seip zmonem sexo tama yra tabu.o tai yra gan apgailetina nes kaip biologijos mokytoja minejo tai daro net bitutes.nebent isimtis ta kad zmonems tai tiesioga dar vienas "reikalas"kuri reikia atlikti neatsizvelgiant i jo kokybe.man sexas yra toks pat svarbus kaip ir maistas,na o kas nori valgyti sh....?
taigi tokiu formu turtetu buti daug daugiau.ten turetu buti pasakojama ne tik apie pozas,bet ir apie tai kaip jomis teisingai naudotis ir isnaudoti...ir tiesiog lavinti zmonese sexo kultura,o ne tik vyro nuleidima nepatenkinus iki galo moters misionieriaus poza.bet tai tik mano nuomone
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
2013-11-29 11:29
Dona rašė:
is dalies stiknu su jusu abieju pozicijom.bet seip zmonem sexo tama yra tabu.o tai yra gan apgailetina nes kaip biologijos mokytoja minejo tai daro net bitutes.nebent isimtis ta kad zmonems tai tiesioga dar vienas "reikalas"kuri reikia atlikti neatsizvelgiant i jo kokybe.man sexas yra toks pat svarbus kaip ir maistas,na o kas nori valgyti sh....?
taigi tokiu formu turtetu buti daug daugiau.ten turetu buti pasakojama ne tik apie pozas,bet ir apie tai kaip jomis teisingai naudotis ir isnaudoti...ir tiesiog lavinti zmonese sexo kultura,o ne tik vyro nuleidima nepatenkinus iki galo moters misionieriaus poza.bet tai tik mano nuomone
Kaip tik todel ir esu cia :) informacijos tikrai nemazai yra
Cituoti
Sekso guru
2013-11-29 11:44
dar kad vyrai bent truputi su mumis cia pabendrautu:DDDD
Cituoti
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2013-11-30
2013-11-30 16:36
Dona rašė:
dar kad vyrai bent truputi su mumis cia pabendrautu:DDDD
Ka cia ir be pridursi merginos - visos jus cia idialios moterys :) kad man tokia, kuri tiek visko noretu isbandyti, man tikrai nebutu kas nepatiktu isskyrus jei tai liestu mano isange :D

ploju jums merginos ir tikiuose kada nors man tokia gyvenimo drauge papuls
Cituoti
Sekso guru
2013-11-30 17:11
Gintux rašė:
Ka cia ir be pridursi merginos - visos jus cia idialios moterys :) kad man tokia, kuri tiek visko noretu isbandyti, man tikrai nebutu kas nepatiktu isskyrus jei tai liestu mano isange :D

ploju jums merginos ir tikiuose kada nors man tokia gyvenimo drauge papuls
smagu girdeti tokius vyru vertinimus...is esmes tai del jusu ir darom:D
Cituoti
Naujokas (-ė)
2013-11-30 18:35
Dona rašė:
smagu girdeti tokius vyru vertinimus...is esmes tai del jusu ir darom:D
tai ne tik del musu, ir del saves :) cia tas pats kai zmona vyrui sako va kaip myliu tave, valgyti visada padarau... bet tai ir pati valgo ir ne vien del jo daro :D
Cituoti
Sekso guru
2013-11-30 19:10
Gintux rašė:
tai ne tik del musu, ir del saves :) cia tas pats kai zmona vyrui sako va kaip myliu tave, valgyti visada padarau... bet tai ir pati valgo ir ne vien del jo daro :D
na nemanau kad penio ciulpimas skirtas man:DDD bet is dalies su tavimi sutinku...zodziu tai del bendros geroves:D
Cituoti
Naujokas (-ė)
2013-11-30 20:41
Dona rašė:
na nemanau kad penio ciulpimas skirtas man:DDD bet is dalies su tavimi sutinku...zodziu tai del bendros geroves:D
Teisingai, del bendros geroves ! :)
Cituoti
Naujokas (-ė)
2013-11-30 20:49
Dona rašė:
o as buna tai darau ne del vyro o kad pati labai noriu, gal keista bet buna :P buna vyras ir atgalbineja kad kita diena :D
Cituoti
Sekso guru
2013-12-01 09:33
Indene rašė:
o as buna tai darau ne del vyro o kad pati labai noriu, gal keista bet buna :P buna vyras ir atgalbineja kad kita diena :D
bet rimtai taip kartais buna:DDDDDDDD
Cituoti
Naujokas (-ė)
2013-12-01 11:26
Dona rašė:
bet rimtai taip kartais buna:DDDDDDDD
man tai nebuna kad nenoreciau :)
Cituoti

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...