Forumas
Skirtingi norai. | |
Autorius | Pranešimas |
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2012-10-04
2012-10-04 01:06
Sveiki, mielieji,
Turiu klausimą ir ieškau įvairių nuomonių/patarimų. Mane labai jaudina, tikriausiai varo iš proto, kai vyras mane pamyli grubiai (laiko už plaukų, kai dulkina šuniuku, pliaukšteli per užpakaliuką, suriša rankas ir dulkina per burnytę, o paskui baigia man ant veido, vadina kalyte/kekšyte, griežtai liepia jam paklūsti, nurodinėja ką man daryti ir šiaip kai įkiša giliai ir stipriai, net jeigu man ir truputėlį skauda vistiek toliau mane stipriai dulkina). PROBLEMA: Mano dabartinis vaikinas visiškai nesupranta mano norų, nes jam patinka, kai aš imu viršų lovoje, kai esu agresyvesnė ir jam kažką liepiu. Mums labai sunku suprasti vienas kitą, nes norime to paties ir negalime to suteikti. Prašau patarimų, kaip spręsti šia problemą, nes bijau, kad nuostabūs santykiai gali nutrūkti dėl nesuderinamumo lovoje. Net jeigu ir taikytumėmės vienas prie kito, vienas visuomet būtų nuskriaustas. Būtų labai malonu, jeigu atsirastų vyrų, panašių į maniškį ir jie galėtų pasidalinti savo patarimais, kaip turėčiau elgtis. Iš anksto dėkoju :) |
Cituoti | |
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2011-07-28
2012-10-04 10:43
Nu as asmeniskai megstu abu stilius: ir kai as grubiai bet ir kai megina kartas nuo karto buna valdinga ir grubi, todel dazniauisiai keiciames vaidmenimis :) Matyt jusu atveju sis variantas irgi tiktu! Bet problema gali iskilti jei tavo vaikinas drovus ir tarkim net mintyse pagalvojus jis nezino kaip jam elgtis kai tu noresi grubumo, todel bandyk sy juo apie tai pakalbeti ir abu turesite keistis vaidmenimis norint patenkint vienas kita
|
Cituoti | |
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2011-08-01
2012-10-04 19:16
Nu jo iseitis tik viena: kartais pasikeisti vaidmenimis!
|
Cituoti | |
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2011-08-02
2012-10-05 18:14
Manyciau kad skirtumai zavi ir galimybe keistis vaidmenimis taip pat!
|
Cituoti |
Paieška
Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais? Paklausk Mildos |
|
Skaityti atsakymus |
Populiariausios pozos
Naujausi komentarai
Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...