Forumas

swingeriu vakareliai
AutoriusPranešimas
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2011-11-07
2011-11-07 20:02
Daugelis siais laikais yra apzaveti grupinio sex. Pries 16 metu mane tai taip pat trauke kaip magnetas. Taciau laikui begant keiciasi mastymas,keiciasi norai.
Paskutiniu metu pamegau swing vakatelius. Tai tarsi truputi aukstesne,rafinuotesne grupinio forma. Kazkas is draugu sako : ligonis esi biciuli!!
Susimasciau. Nejau karta i menesi atsipalaiduoti sitaip tai jau ligos pozymis? Ar seksas liga? O gal geriau kokioj aludej prisiryt geriau butu??? Bent atrodyciau :-)
Tebunie geriau jau as tas iskrypes swingo megejas. Kol kiti gers as megausiuos ju nepasotinamu zmonikiu draugija. Manau tai sveikesnis ir malonesnis laiko praleidimo budas :-)
Ka manote jus mieli draugai??? Gal as jau tikrai sunkus ligonis??? :-)
Cituoti
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2011-10-27
2011-11-11 14:49
gal tai ir liga kaip ir kitos ligos alus, pasisedejimai su draugais , zvejyba , medziokle
bet nemanau jog tai blogesne liga negu tos isvardintos kitos ligos
manau mes visi bent jau dauguma apie tai slaptai pasvajojam tik ne visi isdrysta nes mazai apie tai kas zino bijo kuklinasi ir pan... ir tada visiem kitiem tokie kaip tu is nezinojimo gal truputy is pavydo atrodot kitaip
bent jau as apie tai pagalvoju bet prisipazinsiu gavlvoju apie tai taip kad atrodo ir zinau kad niekada to nebus
gal del to kad nesu sutikes tokio zmogaus kuris tai yra dares nesu apie tai atvirai su kuo nors bendraves gal bijau pradet bendraut gal todel kad as aukletas kaip ta dauguma kuri slaptai apie tai svajoja bet laiko tave ligoniu
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2011-11-07
2011-11-16 01:23
Kazkaip niekada nemaniau kad tai liga. Tikrai nejauciu priklausomybes grupiniam seksui ar seksui poromis. Taciau juk seksas vien misionieriaus poza kazkada tikrai nusibosta. Tai tas pats kas kose valgyti visalaik su ta pacia uogiene. Ateina laikas kai kyla noras truputi viska paivairinti. Tikrai dziugu jei ir sutuoktinis tave palaiko siose fantazijose. Nors buna ir atvirksciai :-)
Bet kokiu atveju tai tikrai ne liga. :-)
Cituoti
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2011-10-27
2011-11-16 09:58
na nesakau kad tai liga as taip pasakiau perkeltine prasme cia galima sakyt pomegis kaip ir visi kiti
kaip ir sakiau pats daznai apie sia " liga" pagalvoju bet kazkaip nelabai tikiu kad teks tai isbandyt, nors niekada negali zinot kas bus
Cituoti
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2012-01-23
2012-01-23 15:29
As asmeniskai nenoreciau dalyvauti, o mano vyro tai kaip neissipildziusi svajone :)
Cituoti

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...