Mildos atsakymas į klausimą

2011-08-05

Klausimas:

labas, milda. su vaikinu draugaujame jau kelis metus, taciau niekaip nepatiriu orgazmo. masturbojantis viskas gerai buna, jauciu ji. bet su vaikinu nieko. nu buna kazkoks jausmas, bet kad iki galo - ne. kodel taip yra?

as, 21


Atsakymas:

Na bet ir kantrybė tamstos - kelis metus draugaut ir tikro orgazmo nepatirt. Įtarimas man vienas - tas vaikinukas lovoje tikrai nepersistengia. Jeigu nuoširdžiai Tave mylėtų, tai bent jau pasiteirautų, ką daro ne taip ar ko nedadaro. O gal Tu meistriškai vaidini orgazmą ir vargšui net į galvytę neateina, jog kažkas ne taip? Tada darai sau meškos paslaugą. Juk jums ne šešiolika! Galų gale parodyk jam arba pasakyk, kokie konkrečiai veiksmai pakeltų Tave į aukštumas. Išmok sekso metu pasirūpinti ne tik partneriu, bet ir pačia savimi. Minutę antrą "išsijunk". Lygiai taip pat, kaip tai darai masturbuodamasi. Tikiuosi suveiks. Jei ne - rašyk - ieškosime šaknų giliau:)

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...