Straipsnis

2012-10-05

Santykiams būtina įvairovė

vaikinas su sekso lele

Lytinių santykių metu įvairovė reikalinga siekiant išvengti lytinio gyvenimo monotonijos ir abipusio partnerių atšalimo. Partneriai turi stengtis seksą kiek įmanoma labiau paįvairinti: kaitalioti sekso pozas (net ir to pačio sekso metu), suartėjimo vietą (ne vien miegamajame, bet ir kitur – vonioje, koridoriuje, gamtoje, sode ir t.t.), laiką (ne vien vakare, naktį, bet ir rytais, dieną – kai abu namuose vieni).

Lytinio gyvenimo monotonija slopina seksualinį geismą. Jeigu iš anksto žinoma, kaip partneris elgsis, seksas netenka dalies žavesio. Pora neturėtų vengti ir gėdytis spontaniškų potraukių, o kita vertus, retkarčiais derėtų iš anksto apgalvoti ir pasirengti seksualinėms staigmenoms. Lytinius santykius būtina įvairinti visą laiką, o ne tada, kai atsiranda nenoras partneriu ar naujo partnerio paieškos atrodo vienintelė išeitis. Apie santykių įvairovę bei jos plėtimo būdus vertėtų atvirai pasikalbėti abiem partneriams tarpusavyje.

 

Taip pat skaitykite

virtualus seksas
Virtualaus sekso pliusai ir minusai2013-10-21
Virtualus seksas - tai ne tik bendravimas su kitos lyties atstovu internetu. Pats seniausias virtualaus bendravimo būdas yra seksas telefonu. Taip pat ir apsikeitimas erotinio pobūdžio sms žinutėmis.
aistringas seksas automobilyje
Seksas mašinoje2013-09-12
Daugelis porų dažniausiai mylisi lovoje ir misionieriaus poza. Tačiau yra nemažai aštrių pojūčių mėgėjų, kurie tik ir trokšta išbandyti kažką nestandartiško ir keisto. Šis straipsnis ir yra skirtas atsakyti į panašius klausimus ir išsiaiškinti sekso mašinoje privalumus bei trūkumus.
moteris su telefonu lovoje
Seksas telefonu (1)2013-04-21
Jeigu tarp jūsų esantis atstumas yra nuolatinė problema, seksas telefonu gali būti geras būdas išlaikyti santykius įdomius. Net jei gyvenate tame pačiame mieste, šis "nepadorus reikaliukas" gali suteikti aistros ir geros nuotaikos dozę.
moteris baltoje patalyneje
Sekso instruktoriai - sparčiai populiarėjanti profesija2012-12-09
Pašėlęs gyvenimo ritmas, kuriame gausu stresinių situacijų, nemenką įtaką turi ir seksualiniams santykiams. JAV vis labiau populiarėja sekso instruktoriai, kurie kviečiami tiesiai į miegamąjį.
raudonos moters lupos
Seksas trise - ar tai kenkia santykiams?2012-09-17
Vyrai turi daugybę įvairiausių erotinių fantazijų. Dauguma jų retkarčiais svajoja būtent apie seksą su dviem moterim. Ar seksas trise gali sugriauti santykius?

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...