Straipsnis

2014-03-11

10 priežasčių, dėl kurių vyrai palieka moteris

skyrybos

Labai dažnai tenka skaityti straipsnius apie beširdžius vyrus, kurie palieka savo žmonas dėl jaunesnių moterų. Taip, dalis tiesos tame yra, vyrai tikrai vaikosi jaunesnių. Tačiau ar tai vienintelė priežastis? O gal moterims patinka taip galvoti, kadangi taip lengviausia pateisinti savo elgesį? Vyrai palieka dėl įvairiausių priežasčių. Štai svarbiausios iš jų:

 

1. Moteris pasidarė nebeįdomi. Vyrai visada ieško, jei ne idealo, tai tokios moters, su kuria būtų ne tik malonu lovoje, bet ir įdomu bendrauti, leisti laiką kartu. Žinoma, tie vyrai, kurie ieško moters vienai nakčiai, visiškai nesidomi jos intelekto koeficiento lygiu. Tačiau jei kalba eina apie ilgalaikius santykius, vyrai nori šalia turėti protingą bei aktyvią moterį, kuri supras jo humoro jausmą bei norės pasiduos visoms jo siūlomoms avantiūroms, na bent jau daugumai...

Tik moteris neturi būti protingesnė už vyrą, nes kitu atveju jis jausis nepilnaverčiu. Tačiau ir kvaila moteris, kuri tik žiūri serialus ir skaito bulvarinius žurnalus, jam nereikalinga.

Išvada. Moteris turi būti aktorė, kuri mokėtų suvaidinti tokią, kokią ją nori matyti vyras, tačiau idealiausias atvejis - kai to nereikia vaidinti. Sekse moteris turėtų jaustis laisva ir atsipalaidavusi. Jei moteris labai suvaržyta ar per daug susikausčiusi, tai vyrą gali paskatinti ieškotis kitos.

2. Nesutapo charakteriai. Atrodytų, kad jūs patenkinate savo vyro poreikius, tačiau dažnai kyla skandalai dėl smulkmenų. Kompromisų nerandate, nusileisti nenorite. Belieka vienintelė išeitis - išsiskirti. Vyras, pagal gamtą, trokšta būti lyderiu, todėl nori, kad iškilus konfliktinėms situacijoms žmona jam nusileistų. Viskas priklauso nuo moters - jeigu jai svarbus jos partneris, ji nusileis, jei ne - abu pasuks skirtingais keliais.

Žinoma ir vyrai turi suprasti, kad nebus taip, kad moteris visą gyvenimą nusileis visuose konfliktuose, bet protinga moteris tai padarys bent jau didžiojoje dalyje ginčų. Labai dažnai vyrai, matydami, kad moteris tikrai nesiruošia nusileisti naudojasi taktika:

- pasakiau ir išėjau iš kambario. Atsako negirdėjau - vadinasi likau teisus...

Taip jie nusimuilina nuo konflikto pabaigos, kuri jiems būtų visai nepalanki. Šioje situacijoje dažniausia moters reakcija - bėgti paskui ir laimėti karą! Ir tuomet jau viskas baigiasi abiejų pralaimėjimu, todėl išmintingiausia būtų leisti vyrui nueiti. Bet kokiu atveju, jis galvoja dar ilgai dėlios konflikto detales ir vis vien bent jau sau pripražins, kur buvo neteisus.

3. Nesivaldanti moteris. Kažin ar kuriam nors vyrui patiktų būti šalia ir stebėti kai jo moteris viešoje vietoje kelia skandalus. Be to, ir gyventi su tokia nenuspėjama moterimi menkas malonumas: čia linksma, o kitą akimirką jau pasiruošusi kibti jums į plaukus.

Išvada - reikia mokytis save kontroliuoti. O tarpusavio konfliktų niekada nekelti viešumoje!

4. Praeityje moteris gyveno palaidą gyvenimą. Moteris, dažnai keičianti partnerius, visada kelia nepasitikėjimą. Merginos, kurios jaunystėje mėgaujasi trumpais ir audringais santykiais, nepagalvoja, kad dėl tokio savo elgesio ateityje bus nelengva susirasti rimtą vyrą, o ir susiradus - jį išlaikyti, kai jis viską sužinos...

Vyras trokšta būti moteriai pirmu, tačiau supranta, kad tai mažai tikėtina. Na tada bent jau antru ar trečiu, bet tik ne 51-u. Ir visiškai nenori, kad jo pažįstami praeityje būtų turėję reikalų su jo mergina.

Išvada. Merginos apie tai turi galvoti jau nuo brendimo laikotarpio. Ypač jei jos nenori visą gyvenimą praleisti vienišos. Jaunystė – juk ne amžina.

5. Moteris laiko vyrą nuodėmklausiu. Ji pasakoja vyrui apie savo problemas, rūpesčius, trumpiau tariant, ką darė kiekvieną minutę. Žinoma, normalu kai abu partneriai kalba jiems rūpimais klausimais, tačiau viskam turi būti saikas. O apie kosmetiką, kirpėją, įklotus ar nuolaidų korteles geriau pasišnekėti su draugėmis.

Išvada - vyras nori išgirsti ne tik apie jūsų rupesčius, bet ir pozityvesnias temas, o dar geriau linksmai pasijuokti.

6. Moteris nebesirūpina savo išvaizda. Daugelis mūsų sako, kad išvaizda nesvarbi. Tačiau susipažindami su priešingos lyties atstovu, visada pirma atkreipiame dėmesį į jo išorę ir jei jis kelia mums simpatiją žengiame kitą žingsnį. Tad jei vyras susipažino su moterimi, kuri visada rūpinosi savo išvaizda, prižiūrėjo figūrą, gražiai rengėsi, o po poros bendro gyvenimo metų apsileido, tai natūralu, kad vyras pradės dairytis į kitas.

Išvada. Rūpinkitės savimi. Jūsų išvaizda - jūsų rankose. Juk tai darote ne tik dėl vyro, bet ir dėl savęs. O juk gražiai atrodyti patinka visoms!

7. Moteriai svarbi tik vyro piniginė. Vyrams patinka asistuoti moterims Jie mielai jas nusiveda į restoraną, nuperka gėlių, brangių papuošalų ar nuveža į Kanarus. Už tai jie nori nedaug: meilės ir sekso. Tačiau svarbiausia yra meilė. Jei moteris pastoviai kaulija iš vyro pinigų ir už tai jam atsidėkoja seksu, bet vyras nejaučia meilės ir atsidavimo, anksčiau ar vėliau tokia moteris liks be kailinių arba brangaus vėrinio.

Išvada - nepersistenkite. Jei jau taip norite naujo paltuko, tiesiog kukliai užsiminkite, kad tokio modelio paltai labai madingi šį sezoną. O jūs juk nenorite, kad vyro kolegos manytų, jog jis nesirūpina savo žmona. Ir nepamirškite parodyti, kad jį mylite. Jis juk stengiasi dėl jūsų, pasistenkite ir jūs dėl jo!

Vyrai labai dažnai mėgsta patikrinti moters meilę, stebėdami jos reakciją, kai ji negauna, ko nori. Mylinti moteris neiškels scenų ir bereikalingų konfliktų, o tai kuriai reikia tik materialių dalykų - ohoho koks skandalas bus!

8. Moteris per daug atvirai rodo, kad nori ištekėti. Kai kurios moterys taip to trokšta, kad dėl žmonos statuso yra pasiryžusios pastoti. Jei vyras norės jus vesti, jūs tai pajusite. Tačiau jei jis nėra pasiruošęs šiam žingsniui, neverta skubinti įvykių ir tuo labiau juo manipuliuoti. Tokiu savo elgesiu tik dar labiau išgąsdinsite savo partnerį ir atitolinsite jį nuo savęs.

Nesiūlykite vyrui mylėtis be prezervatyvo, jis kaipmat supras, ko siekiate. Ir atvirkščiai, sulaukusi tokio pačio pasiūlymo iš vyro, neskubėkite juo pasinaudoti. Žinoma, sąžiningas vyriškis nepaliks vienos moters su kūdikiu, tačiau vedybos iš reikalo retai būna laimingos.

9. Žmona buvo neištikima. Vyrai gali atleisti daug ką, praktiškai viską, išskyrus neištikimybę. Jei tai įvyko, būkite pasiruošusi, kad kai vyras tai sužinos, iškarto nutrauks santykius. Ir jokie pasiteisinimai jums nepadės. Jei jums kažkas nepatinka, pasakykite jam apie tai. Jau geriau išsiskirti abipusiu sutarimu, nei po didžiulio skandalo. Be to, jei buvote neištikima ir skyrybų metu norėsite prisiteisti sau turto, bus gerokai sunkiau nei skiriantis gražiuoju.

10. Žmona pradėjo uždirbti daugiau nei vyras. Moteris gaudama didesnį atlyginimą, gali pradėti priekaištauti partneriui, kad jis blogas vyras ir be jos jie neišgyventų. Vyras gali palūžti, jaustis nepilnaverčiu. Dėl to jam gali kilti noras pabėgti nuo tokios žmonos. Ir ne dėl to, kad ji daugiau uždirba, o kad žemina savo vyrą.

Taip pat skaitykite

vyriskis
Vyrų vartojamų frazių reikšmė2015-06-24
Stiprioji lytis turi standartines frazes, kurias naudoja, norėdama pasiekti savo tikslus, dažniausiai, kuo greičiau įsitempti moterį į lovą. Štai pačios populiariausios vyrų frazės ir jų tikroji reikšmė.
vyrai ir moterys
Ko vyras nori iš moters?2015-04-13
Atlikus vyrų apklausą, paaiškėjo, ko vyrai, iš tikrųjų, nori iš moterų. O nori jie tikrai nemažai. Sutikti su šiais teiginiais ar ne - priklauso nuo kiekvienos moters temperamento.
meiles rusys
6 meilės rūšys2015-01-04
Manoma, kad jei moteris žinos, kaip vyras supranta meilę, galės nuspėti jų santykių ateitį. Šias šešias meilės rūšis sukūrė filosofas Aristotelis. O, kiek jos atitinka jūsų santykius, galite pasakyti tik jūs.
seksualus vyras
10 seksualiausių būdų patraukti vyro dėmesį2014-09-02
Pasirodo, kad šiais laikais ne taip ir lengva patraukti vyrų dėmesį. Dabar stiprioji lytis per daug išlepinta, ir turi visai kitokią nuomonę apie moters seksualumą, nei anksčiau.
vyru taisyklės
Taisyklės, kurias vyrų nuomone turi žinoti visos moteris2014-02-03
Vyrai ir moterys kai kuriuos dalykus suvokia labai skirtingai – būtent dėl to kyla daug pykčių ir barnių. Štai keletas taisyklių, kurias vyrų nuomone moterys turėtų gerai įsidėmėti.

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...