Straipsnis

2014-01-27

Vyrams apie Moteris

vyras ir moteris

Turbūt ne paslaptis, kad patys juokingiausi anekdotai yra tie, kuriuose daugiausiai tiesos. Taip yra ir su juokais apie vyrų ir moterų santykius, kuomet teigiama, kad moteris suprasti arba labai sunku, arba visai neįmanoma. Tiesa yra tai, kad vyrams jas suprasti daug sunkiau nei joms – vyrus. Nors išimčių visada yra! Šį kartą norėtume jums duoti keletą patarimų, kurie padėtų geriau suprasti moteris.

Moterims labai svarbu jausti tarpusavio ryšį. Joms visada svarbu būti tikroms, kad santykiai turi tvirtą pagrindą. Net ir tada, kai nesimatėte vos pusdienį, moterims artumo poreikis ypatingai sustiprėja, todėl net ir po sunkios darbo dienos skirkite laiko savo antrajai pusei laiko pokalbiams apie dienos įvykius. Arba bent jau gražiai sutarkite tai padaryti po pusvalanduko poilsio. Joms to reikia!

Išmokite suprasti, jeigu šiuo momentu jai reikia mažiau sekso nei jums. Nekelkite dėl to pykčių ir nenaudokite spaudimo dėl dažnesnio sekso. To priežastys gali būti visai nesusijusios su jumis. Būkite jautresni ir labiau užjaučiantys!

Jei matote, kad kažkas ne taip - nepulkite dėstyti problemos sprendimo būdų. Jei nesate tikri, kas jai nutiko ir ko jai reikia šiuo momentu, nepykite ir nedėstykite savo nuomone paremtų sprendimo būdų. Kartais tiesiog tokių visai nereikia, - geriau pasisiūlykite ją išklausyti!

Ar pagalvojate, kiek jūsų antra pusė atlieka daug darbų per dieną? Jei ne stresas darbe, tai atsakomybė, kad visa šeima būtų skaniai pamaitinta, sutvarkyti namai, išplauti ir išlyginti skalbiniai bei prižiūrėti vaikai. Tai labai vargina ne tik fiziškai, bet ir psichologiškai, todėl bent vieno iš šių dalykų padėjimas buityje turės neįtikėtinai gerų pasekmių! Išbandykite – pamatysite!

Leiskite jai išsakyti visas savo baimes ar dvejones bei palaikykite visose situacijose. Nebūtina išspręsti problemas už ją, pakaks išklausyti! Jūsų rūpestingas požiūris jai labai daug prisidės prie sėkmės įgyvendinant tikslus.

Supraskite, kad sėkminga tarpusavio komunikacija – tai procesas kurio reikia mokintis. Į bendravimo problemas žvelkite kaip į kvietimą dar labiau palaikyti diskusijas ir bandyti vis geriau suprasti vienas kito poreikius bei norus (... o ne trenkti durimis ir išeiti!). Galite būti labai skirtingi, tačiau mokėdami išklausyti ir įsiklausyti jūs mėgausitės vienos kito draugija. Tai pagrindiniai darnaus bendravimo aspektai, kurių reikia išmokti. Jos interesai jums turi būti aukščiau už pačių, taip kaip ir jai - jūsų!

Mylėkite ir būkite mylimi!

Taip pat skaitykite

santykiai ir meilė
Kaip atsikratyti vyro?2015-06-01
Meilė ir seksas – tikriausiai, patys nuostabiausi dalykai, kuriuos gali patirti du žmonės. Santykių pradžioje mums atrodo, kad romantika, įsimylėjimas, atodūsiai mėnesienoje ir mėgavimasis kiekviena praleista akimirka kartu tęsis amžinai, ir niekada nesibaigs.
erzina vyra
Kas erzina vyrus moterų elgesyje?2015-02-23
Kartais taip norisi sužinoti, apie ką kalba vyrai, kai šalia nėra moterų. Nekyla jokių abejonių, kad jie jas myli. Tačiau vyrai ir moterys – skirtingų lyčių būtybės, todėl dažnai tarp jų iškyla įvairių nesusipratimų.
santykiai per atstuma
Patarimai: kaip susitikinėti su mergina per atstumą2014-09-29
Santykiai per atstumą gana nemažas išbandymas abiems partneriams. Norint išsaugoti tokius santykius, reikia įdėti daug pastangų, apsišarvuoti kantrybe ir supratingumu. Žemiau išvardinti patarimai labiau pritaikyti vyrams, tačiau moterims taip pat ne pro šalį jais pasidomėti.
itartina megina
Su kokiomis merginomis geriau neprasidėti? (3)2013-06-26
Kartais, kad ir kokia nuostabi būtų mergina, geriau apie artimesnius santykius su ja nė negalvoti. Ir ne todėl, kad su ja kažkas negerai. Priežastis - jos atliekamame vaidmenyje vyro gyvenime. Štai sąrašas tų merginų, su kuriomis vyrui nepatartina suartėti.
mergina ir vaikinas
Kodėl moterys būna neištikimos? (1)2013-06-14
Neištikimybės etiketė dažniausiai yra klijuojama vyrams. Tačiau moterys į kairę dairosi ne rečiau, nei jie. Kas paskatina moterį įsigyti meilužį, būnant šeimoje? Kokių priemonių turi imtis vyras, norėdamas išlaikyti savo damą šalia?

Komentarai (1)

AutoriusKomentaras
Patyręs (-usi)
Prisijungė: 2014-01-25
Pranešimai: 50
2014-01-27 19:13
Moterys, ar tai tiesa???

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...