Straipsnis

2014-11-24

Vyrų klaidos lovoje

sekso klaidos

Kaip ir kiekvienoje gyvenimo srityje, taip ir sekse pasitaiko klaidų. Kad jos nesikartotų, reikia nebijoti apie nepatinkančius dalykus kalbėti su savo partneriu. Tačiau moterys, užuot kalbėjusios apie problemas su mylimuoju, dažnai mieliau tai aptaria su savo draugėmis. Taip problemos neišspręsite, o tik dar ją paaštrinsite.

1. Per mažai glamonių

Čia nieko nepadarysi, vyrai jau tokie yra. Jie mano, kad prieš seksą ir sekso metu pakanka kelių bučinių ir šiek tiek paglamonėti krūtinę.

Kovoti su šita problema sunku, bet įmanoma. Moteris turi kuo ilgiau užlaikyti vyrą ir neleisti pereiti tiesiai prie lytinio akto. Ji turi sąmoningai jį gundyti ir šiek tiek erzinti. Šioje situacijoje pokalbiams ne vieta. Tai žinoma, gerai, bet ne sekse. Todėl paaiškinti vyrui, kad jūs nepatenkinta preliudija, turite veiksmais, o ne kalbomis.

Tik pasistenkite padaryti taip, kad jis ne vien tik suprastų, ko jūs iš jo norite, bet, kad jam ir patiktų įžanga su ilgomis glamonėmis.
Gerokai sudėtingiau, kai vyras visą dėmesį skiria vien tik glamonėms, kurios užima didesniąją sekso dalį. Tokiam vyrui sunku paaiškinti, kad bučiniai ir glamonės turi likti antrame plane ir neužgožtų pagrindinių dalykų. Tokiems vyrams reikia priminti, kad jūs jam – ne vien tik kūnas, bet ir mylima moteris.

2. Tylėjimas

Moterys mėgsta garsiai reikšti emocijas sekso metu. To paties tikisi ir iš partnerio. Ir jei moteris negauna atsako, ji pradeda galvoti, kad vyrui seksas su ja neteikia malonumo.

Nereikėtų pamiršti, kad vyrai ir moterys iš prigimties yra skirtingi. Moterys apskritai daug kalba ir į viską reaguoja stipriau nei vyrai. Todėl bandyti pakeisti vyrų prigimtį – beviltiška.

Tačiau jei vyras neišleidžia visiškai jokių garsų – tai gana keista, kadangi dejonės – natūrali žmogaus reakcija į sekso teikiamą malonumą. Gali būti, kad vyras nereiškia jokių emocijų, nes mano, kad tai nevyriška.

Idealus būdas išmokinti vyrą reikšti jausmus garsais ir žodžiais – žaidimas užrištomis akimis. Akli žmonės nemato vienas kito emocijų sekso metu. Todėl užriškite sau ir savo partneriui akis ir užsiimkite seksu aklai, jausdami vienas kitą rankomis, o ne akimis.

Gali būti, kad vyrui patiks toks žaidimas. Tačiau, gali būti ir atvirkščiai. Jei vyras kategoriškai atsisakinės garsiai reikšti emocijas – neverskite jo. Vadinasi, jis to nenori, o jūsų įkyrūs prašymai gali privesti prie konflikto ir jis pradės vengti sekso su jumis.

3. Užmiega iš karto po sekso

Tai labai žeidžia. Moteris, tokiu atveju, pradeda save laikyti ne asmenybe, o objektu, suteikiančiu vyrui malonumą.

Pirmiausia reikėtų išsiaiškinti šios problemos priežastį. Daugelis moterų po sekso užveda pokalbį kokia nors tema, o vyrai, kad nereikėtų kalbėtis, iš karto užmiega.

Glamonėkite savo vyrą, apkabinkite, bučiuokite, kalbėkite, kaip jums buvo gerai. Netyčia užsiminkite, jog mokslininkai įrodė, kad glamonės po sekso net 82% porų suteikia ne mažiau malonumo nei pats lytinis aktas.

4. Seksas prie ryškios šviesos

Moterys mieliau mylisi tamsoje arba prietemoje. O vyrai mėgsta seksą dienos metu arba prie įjungtos šviesos kambaryje.

Kaip kovoti su šiais skirtingais norais? Pasistenkite vyrui paaiškinti, kad degant ryškiai šviesai jūs negalite atsipalaiduoti. Nes privalote pastoviai save kontroliuoti, kad visada atrodytumėte seksualiai. Kitaip jus negalėsite patirti orgazmo.

Pasimylėję tamsoje ar prietemoje, nepamirškite vyrui padėkoti už puikų seksą. Kitaip vyras manys, kad jis jums nesuteikė malonumo.

5. Per trumpas arba per ilgas seksas

Kiekvienas žmogus – individualus. Ne visiems vyrams patinka užsiimti seksu ilgas valandas arba atvirkščiai. Čia pasireiškia bioritmų nesutapimas ir su tuo kovoti labai sunku. Tačiau pabandyti galima.

Prailginti seksualinį malonumą galima intymiais žaidimais, glamonėmis. Sutrumpinti sekso procesą padės lengvas agresyvumas. Tai jūsų vyras, todėl jūs puikiai žinote, kas jį priveda prie greito orgazmo.

Abiem atvejais jums padės vumbildingas – makšties mankšta. To išmokusios, galėsite „valdyti“ savo partnerį, atitolindamos arba priartindamos orgazmą.

6. Nesirūpina saugumo priemonėmis

Tai labai rimta problema. Jo atsikalbinėjimai, kad jis visiškai jumis pasitiki, ir jūs taip pat turite juo pasitikėti – gana kvaili. Ir ne pats geriausias būdas pasiteisinti, kad seksas su prezervatyvu teikia mažesnį malonumą nei be jo.

Paaiškinkite vyrui, kad jūs juo pasitikite ir reikalaujate užsidėti prezervatyvą visai ne dėl to, kad bijote užsikrėsti venerinėmis ligomis. Tiesiog lytinis aktas naudojant prezervatyvą tęsiasi šiek tiek ilgiau.

Žinoma, vyras gali pasiūlyti jums gerti kontraceptines tabletes arba įsidėti spiralę. Tačiau šios priemonės ne visada tinka moterims dėl vienokių ar kitokių priežasčių.

Beje, reikėtų išsiaiškinti visas problemas. Gal jūs vienas kitam ne viską išsakote. Pavyzdžiui, vyras tiesiog nori su jumis turėti kūdikį, bet apie tai aiškiai nepasakė, o jūs tarsi ignoruojate jo norą.

Jei vyras vis tiek kategoriškai atsisako naudoti prezervatyvą, tada verta susimastyti: juk nedarysite kas mėnesį abortų nuo žmogaus, kuris jūsų visiškai negerbia?

7. Per greitos arba per lėtos frikcijos

Jums patinka švelnus ir lėtas seksas. O jis kaip mustangas, vis skuba ir skuba. Dėl šios priežasties jūs negalite patirti orgazmo. Arba atvirkščiai, juda taip lėtai, kad jūsų aistra po truputį išgaruoja. Norisi tik apsisukti ant šono ir užmigti.

Frikcijų dažnumą diktuoja ne vien tik vyro instinktai, dažniausiai tai būna jo įprotis. Beje, „greituko“ atvejų pasitaiko kur kas dažniau.

Išmokykite vyrą judėti taip, kaip patinka jums. Sekso metu uždėkite rankas ant jo klubų ir pačios veskite jį. Vyras prisitaikys prie jūsų ir problema bus išspręsta.

Jei vyras vis tiek laikosi savo įpročio, nereikia agresyviai protestuoti ir versti jį daryti tai, kas jam nepatinka. Tiesiog kantriai laukite, - kol kas kitokio šios problemos sprendimo nėra.

8. Jis nuolatos diktuoja savo sąlygas

Tokie atvejai dažniausiai pasitaiko tarp vyrų-karjeristų, tarp tų, kurie turi problemų darbe arba asmeniniame gyvenime, pavyzdžiui, pykstasi su artimaisiais. Tokie santykiai jį nuolatos slegia. Todėl jis bando atsigriebti manipuliuodamas savo partnerės seksualiniu gyvenimu.

Jei toks seksualinis elgesys prasidėjo nesenai, atkreipkite dėmesį, ar neįvyko kas nors jūsų išrinktojo gyvenime. Skirkite jam daugiau dėmesio, padėkite susitvarkyti su jo depresyvia būsena.

Šeimos seksologo komentaras. „Jei vyras yra grubus ne tik lovoje, bet ir gyvenime, tai reiškia, kad jis tai laiko norma ir jo elgesį gali pakeisti tik kvalifikuotas psichologas.

Jei tai tik jo seksualinio elgesio pagrindas, imkitės veiksmų pati. Jei bijote savo savarankiškumu pabloginti situaciją, kreipkitės į seksologą.

Paprastai labai gerai suveikia „veidrodžio efektas“: sekso metu pradėkite griežtai diktuoti savo sąlygas – padaryk taip, o dabar anaip ir panašiai. Nurodymai turi būti gana griežti.

Jei vyras nieko nesuprato per vieną „seansą“, būtinai pakartokite dar kartą. Jis kaipmat susiprotės: „Nereikia čia man įsakinėti, aš pats žinau, ką reikia daryti!” Tada jūs atsakykite taip pat grubiai: „Tu man visada nurodinėji, - kodėl aš negaliu įsakinėti tau?!”

Žinoma, po tokio barnio sekso malonumai išgaruos. Tačiau jūsų vyras neužmigs ramiai, įsižeidęs jis nusisuks arba išeidamas iš kambario apmąstys, kas čia įvyko ir kodėl jūs esate nepatenkinta.

Sekančią dieną atsiprašykite savo partnerio „pagal visą programą“: pagaminkite skanius pietus (ryte geriau savo vyro nejudinti), švelniai apkabinkite, pabučiuokite, pasakykite, kad vakar buvote suirzusi dėl tos ar kitos priežasties, bet tik ne dėl jo seksualinių įpročių.

Jei po tokios pamokos, vyras vis tiek elgsis chamiškai su jumis lovoje, susimastykite. Problemos sprendimo tada teks ieškoti pas specialistą. Arba laukia išsiskyrimas. Bet kokiu atveju, nuspręsti galite tik jūs. Kai kurios moterys nusprendžia susitaikyti su esama situacija, bijodamos išardyti santuoką.“

9. Jis per daug myli savo penį

Niekas nesiginčija, kad jus tai erzina. Tokios frazės kaip „pažiūrėk, koks jis didelis“ arba pastovus gėrėjimasis savo lytiniu organu gali jus privesti prie isterijos.

Iš tiesų, šis įprotis nekenksmingas. Visi vyrai skiria didelį dėmesį savo lytiniams organams, paversdami tai savotišku fetišu. Ir čia nėra nieko blogo.

Vyrai puikiai sugeba savyje surasti privalumų, o moterys, atvirkščiai, ieško trūkumų. Galų gale, jūs juk didžiuojatės savo vyriškiu? Tai reiškia, kad jo penis – irgi jūsų pasididžiavimo objektas.

10. Vyras nesiskuta

Žinoma, mačo įvaizdis su trijų dienų barzdele – seksualu. Tačiau lovoje nesiskutęs vyras sukelia moterims problemų. Jo barzda gali sukelti odos alergiją, o baksnojimas trumpais šereliais nėra jau toks malonus, kaip jam atrodo.

Nemaloniausia, kai nesiskutęs vyras daro moteriai kunilingą: moters intymios vietelės oda yra labai jautri, o „šeriai“ gali sukelti patinimą ir niežėjimą.

Tik nebandykite imtis įvairių gudrybių, norėdamos atpratinti savo vyrą nuo šio įpročio. Tiesiog pasakykite jam teisybę ir paprašykite, kad jis nusiskustų. Patikėkite, jis jus supras.

 

Taip pat skaitykite

seksas
Jis dažnai nori sekso. Ką daryti?2015-09-17
Ar būna per daug sekso? „Ne“, - atsakys išsiskyrusios moterys, darboholikų žmonos ir metroseksualų draugės, kurios yra įsitikinusios, kad Naujieji metai geriau nei meilės naktys, kadangi būna dažniau.
moteris
10 labiausiai vyrus erzinančių dalykų2015-08-07
Šiame straipsnyje vyrai dalinasi savo mintimis, kadangi labai nori, kad moterys žinotų, koks jų elgesys erzina juos sekso metu.
sekso poza
Sekso poza viską pasakys apie vyrą2015-02-07
Pasirodo sekso pozos gali neblogai apibūdinti jūsų partnerį. Tad mylėdamasi su savo vyru atidžiai stebėkite jo elgesį. Tai, kaip jis elgiasi lovoje, gali daug ką pasakyti apie jo charakterį.
straipsnis vyrams
24 dalykai, kuriuos turi išbandyti kiekvienas vyras2014-10-28
24 įvairūs dalykėliai, kuriuos tikrai turėtų išbandyti kiekvienas vyras... gal atsiras tokių, kurie galėtų drąsiai teigti, kad visas sąrašas senai ištestuotas?
moteris jaudina vyra
100 būdų priversiančių vyrą pamesti galvą (2 dalis)2014-02-15
Kaip ir žadėjome, tęsiame neįprastų ir ekstremalių būdų, kaip sujaudinti savo mylimąjį, sąrašą. Primename, jog dauguma šių patarimų yra itin ekstremalūs, todėl prieš juos panaudodamos, turite būti tikros, ar tai bus priimtina jūsų vyrui!

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...