Forumas
Oralinis seksas | |
Autorius | Pranešimas |
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2012-01-23
2012-01-23 15:21
Geras dalykas.
|
Cituoti | |
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2012-01-13
2012-01-25 23:52
Nu asmeniskai as oralini darau su savo busima zmona... As pirma karta jei dariau ir man patiko todel kad as ja myliu ir ji mane...
|
Cituoti | |
Patyręs (-usi)
Prisijungė: 2012-01-27
2012-01-27 02:32
Man tai labai patinka ciulpti... nezinau ar cia labai blogai, bet buna kad sekso net nenoriu su vaikinu, o noriu tik jam paciulpti. Jam tai labai patinka, bet kartais galvoju gal as kokia nesveika...nezinau..ar dar kam nors taip yra?
Aisku skaitant kyla klausimas ar su laiminga pabaiga? Tai man atrodo kad jei mergina ciulpia be laimingos pabaigos tai koks tikslas? jauciu dideli malonuma kai jauciu kad mano vaikinas jau tuoj nuleis man i burnyte ir jo penis pradeda ritmingai trukcioti,, mmm labai malonu, vien nuo to jausmo orgazma galiu pajusti! Ar yra dar tokiu merginu kaip as, ar as tikrai turiu problemu? :( |
Cituoti | |
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2012-01-23
2012-01-30 13:50
Zivile35 rašė: Man tai labai patinka ciulpti... nezinau ar cia labai blogai, bet buna kad sekso net nenoriu su vaikinu, o noriu tik jam paciulpti. Jam tai labai patinka, bet kartais galvoju gal as kokia nesveika...nezinau..ar dar kam nors taip yra?Aisku skaitant kyla klausimas ar su laiminga pabaiga? Tai man atrodo kad jei mergina ciulpia be laimingos pabaigos tai koks tikslas? jauciu dideli malonuma kai jauciu kad mano vaikinas jau tuoj nuleis man i burnyte ir jo penis pradeda ritmingai trukcioti,, mmm labai malonu, vien nuo to jausmo orgazma galiu pajusti! Ar yra dar tokiu merginu kaip as, ar as tikrai turiu problemu? :( |
Cituoti | |
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2012-01-13
2012-02-03 12:17
Oralinis sexas turi buti tarp mylinciu zmoniu kurie kartu buna jau kuris laikas ir galvoja apie gyvenima kartu. Ce faktas kad per vienadieni nuotiki niekas neciulptu ar laizytu.
|
Cituoti | |
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2012-03-07
2012-03-07 20:28
Oralinis seksas man patinka, tik nesuprantu savo vyro, kartais jis klausia kada jam ji padarysiu, o kitąkart kai noriu jam ji padaryti, jis mane atstumia tad nesuprantu tu vyruku, bet as jauciu malonuma tai darydama vyrui ir man malonu kai jis padaro man
|
Cituoti | |
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2011-11-19
2012-06-22 14:12
labai patinka oralinis, tiek daryti tiek gauti ji. be to manau neimanimas seksas.
|
Cituoti | |
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2012-06-25
2012-06-25 19:30
Mylimajam su mielu noru daryciau, ir imciau is jo.:)
|
Cituoti | |
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2012-06-27
2012-06-27 15:31
labai patinka oralinis, bet mieliau tai darau vaikinui. super
|
Cituoti | |
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2012-06-25
2012-06-28 21:46
Belenkox dalikas :)
|
Cituoti | |
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2012-07-03
2012-07-03 16:09
Arunce rašė: as megstu ji daryt, ben manio mergaitei tai sukele slykstesi kai jai darau, zodziu jai nepatinka tokie dalykai, tad as esu labai nelaimingas.. |
Cituoti | |
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2012-07-18
2012-07-18 10:16
Nezinau, kaip del sekso, bet man mergina daro oralini valanda laiko… Esu apipjaustytas ir jos ranku prisilietimas man mazai jauciamas… Jei antsibosta net daryti… Valanda laiko padare ir net nenuleidziau tuomet jau apsirengiau nieko nepeses… Tai jei man daro oralinti valanda+ laiko ir as nieko nejauciu tai kiek truks tuomet lytinis aktas ? 20-30min gal net ilgiau??? Nes lytinio akto nesu dar dares… Sokejau butu idomi tavo nuomone
|
Cituoti | |
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2011-08-02
2012-10-28 10:58
Autorius rašė: Nezinau, kaip del sekso, bet man mergina daro oralini valanda laiko… Esu apipjaustytas ir jos ranku prisilietimas man mazai jauciamas… Jei antsibosta net daryti… Valanda laiko padare ir net nenuleidziau tuomet jau apsirengiau nieko nepeses… Tai jei man daro oralinti valanda+ laiko ir as nieko nejauciu tai kiek truks tuomet lytinis aktas ? 20-30min gal net ilgiau??? Nes lytinio akto nesu dar dares… Sokejau butu idomi tavo nuomone |
Cituoti | |
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2012-12-02
2012-12-06 20:08
o........gerai oralinis , bet tik su mylima moterim ,ta prasme as tik mylimai galiu oraliu budu, kitom na kaip cia pasakius
|
Cituoti | |
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2012-12-20
2012-12-20 13:03
Kam gali nepatikti oralinis;D visada galvodavau, kad tikrai jo nedarysiu, kad tai slykstu, kaip galima vyriska organa kistis i burna ir t.t., bet su laiku, kai myli zmogu, tau niekas nera slykstu kas susije su juo. Man gera, kai jam gera, o jeigu ta geri as pati jam ir galiu suteikti tai kodel gi ne :) aisku pasitelkiu i sita reikala lubrikantus su skoniais, kazkaip papildomo prieskonio inesa, atrodo kaip koki ledinuka laizyciau :D beje, merginos, gal kam idomu tai turiu va toki isigijus http://www.seksoprekes24.lt/lubrikantai/lub-lick-it-champagner-erdbeere-50ml?id=24, man atrodo dauguma sex shopu turi visokiu lubrikantu su skoniais, tiesiog pirkau is cia :) (kad nemanytumet, jog spaminu reklamas) zodziu mano isvada, kad oralinis yra butinas visiems santykiams, tai puikus zaidimas su mylimuoju :))))
|
Cituoti | |
Ekspertas (-ė)
Prisijungė: 2011-07-28
2012-12-20 14:07
Samanta rašė: Kam gali nepatikti oralinis;D visada galvodavau, kad tikrai jo nedarysiu, kad tai slykstu, kaip galima vyriska organa kistis i burna ir t.t., bet su laiku, kai myli zmogu, tau niekas nera slykstu kas susije su juo. Man gera, kai jam gera, o jeigu ta geri as pati jam ir galiu suteikti tai kodel gi ne :) aisku pasitelkiu i sita reikala lubrikantus su skoniais, kazkaip papildomo prieskonio inesa, atrodo kaip koki ledinuka laizyciau :D beje, merginos, gal kam idomu tai turiu va toki isigijus http://www.seksoprekes24.lt/lubrikantai/lub-lick-it-champagner-erdbeere-50ml?id=24, man atrodo dauguma sex shopu turi visokiu lubrikantu su skoniais, tiesiog pirkau is cia :) (kad nemanytumet, jog spaminu reklamas) zodziu mano isvada, kad oralinis yra butinas visiems santykiams, tai puikus zaidimas su mylimuoju :)))) |
Cituoti | |
Sekso guru
Prisijungė: 2011-09-18
2013-01-03 10:46
[quote name='Zivile35']
Man tai labai patinka ciulpti... nezinau ar cia labai blogai, bet buna kad sekso net nenoriu su vaikinu, o noriu tik jam paciulpti. Jam tai labai patinka, bet kartais galvoju gal as kokia nesveika...nezinau..ar dar kam nors taip yra? Aisku skaitant kyla klausimas ar su laiminga pabaiga? Tai man atrodo kad jei mergina ciulpia be laimingos pabaigos tai koks tikslas? jauciu dideli malonuma kai jauciu kad mano vaikinas jau tuoj nuleis man i burnyte ir jo penis pradeda ritmingai trukcioti,, mmm labai malonu, vien nuo to jausmo orgazma galiu pajusti! Zivile as tokia kaip ir tu man. vyro drauguzis burnoje lyg koks saldainis...kartais net gaila kad jis turi baigti,nes jau taip dievinu oralini.tik va gaila kad nera normalaus forumo ar saito kur zmones pasidalintu savo triukais,nes viska ka randu nete isbandyta ir nuobodu jau |
Cituoti | |
Patyręs (-usi)
Prisijungė: 2012-01-27
2013-01-06 11:43
Tada as ne viena tokia, aciu uz komentara :)))
Dona rašė: Zivile as tokia kaip ir tu man. vyro drauguzis burnoje lyg koks saldainis...kartais net gaila kad jis turi baigti,nes jau taip dievinu oralini.tik va gaila kad nera normalaus forumo ar saito kur zmones pasidalintu savo triukais,nes viska ka randu nete isbandyta ir nuobodu jau |
Cituoti | |
Sekso guru
Prisijungė: 2011-09-18
2013-01-06 13:06
Zivile35 rašė: Tada as ne viena tokia, aciu uz komentara :))) |
Cituoti | |
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2012-11-09
2013-01-13 02:21
Kai manoji atlieka oralini, jauciu jos dantis (negeraja prasme) kaip braizytu su kazkuo smailiu per oda, cia ji kazka netaip daro? ar taip turi but:))))))
|
Cituoti |
Paieška
Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais? Paklausk Mildos |
|
Skaityti atsakymus |
Populiariausios pozos
Naujausi komentarai
Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...