Forumas

Atgal 1 2 3
Oralinis seksas
AutoriusPranešimas
Sekso guru
Prisijungė: 2011-09-18
2013-01-14 10:54
Nemanau,kad taip turi buti...dantukus reikia pridenkti lupomis
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2012-10-23
2013-01-23 03:37
Na jau tikrai ne! Pimpalo sau i burna nesiruosiu kist. Vien nuo minties nupurto. Fui!
Cituoti
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2013-01-23
2013-01-24 01:00
O man patinka merginai daryti oralini, zaisti liezuviuku su jos klitoriuku, kartais labai lengvai net dantukais spustelt ir jausti jos besikaupiancia dregme, jausti kaip ji pradeda virpeti is malonumo po manim... niammmmi
Cituoti
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2013-04-21
2013-04-21 21:31
Vycka rašė:
Neteko taip daryt. Bet nemanau kad patiktų, nebent man mergina darytų.
suauksi suprasi ka tai reiskia
noresi ne tik tu bet antra puse taipat
Cituoti
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2013-04-21
2013-04-21 23:16
Aivaras rašė:
Susidaro toks ispudis, kad dauguma sio tinklapio lankytoju yra dar to "namu darbu" amziaus. Paskaicius pasisakymus, net nelyka kitokios mintys.
Na o jei y tema, tai ... sitas elementas turetu buti tik tarp vienas kita mylinciu zmoniu. Kiek teko kalbetis su moterimis virs 25-30 metu, tai jos niekada atsitiktiniu santykiu metu, nenusizemintu iki tokios lygio, kad kazkokiam zasinui ciulptu pimpala. Ir juolabiau nesileistu ju laizomos, kaip katinas prie dubenelio pieno. Nera abipusio pasitikejimo, nera ir oralinio. Siaip merginoms, kurios nori pamaloninti savo vyrus gera ciulpimo technika, patarciau labiau paziureti geju video. Nes tik gejai vertina ir brangina tai ka patys turi. Ir zino kaip atlikti sia procedura. O kai mergina apsizioja ir tik pirmyn atgal pirmyn atgal... tai cia visiskai nulis pastangu. Ir uz tai reiketu tokiai, su savo pimpalu dantis isdauzyti. Jeigu panos savimi pasitiki ir ta daryti megsta, tada sveikinu. Bet jei tai daroma tik tam kad padaryti ir dar surauktu veidu. O jau nera nieko blogiau nei issigandusi ir susiraukusi pana kai vyras issitasko. Atrodo kad tai butu pasibaisetina... bet eiii, juk tu pati prie to privedei.

Na o kunilingas, panasus reikalas. Bet daugiau atsakomybes ir kantrybes reikalaujantis procesas. Kuris malonesnis priklauso nuo to kurio nuosirdzios pastangos didesnes. Mano manymu.
super pakomentuota (y)
Cituoti
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2013-04-22
2013-04-22 09:40
Alma rašė:
super pakomentuota (y)
Sutinku 100 proc:)
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2013-01-19
2013-04-27 20:13
Neisivaizduoju sekso be oralinio :P netgi patinka ji labiau daryti nei gauti ...
Cituoti
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2013-05-07
2013-05-07 19:18
Arunce rašė:
as megstu ji daryt, ben manio mergaitei tai sukele slykstesi kai jai darau, zodziu jai nepatinka tokie dalykai, tad as esu labai nelaimingas..
man taipat buna kartais slykstoka kai man daro mano vyras,bet as pati lb megstu ji taip patenkinti ;))
Cituoti
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2013-05-07
2013-05-07 19:23
Zivile35 rašė:
Man tai labai patinka ciulpti... nezinau ar cia labai blogai, bet buna kad sekso net nenoriu su vaikinu, o noriu tik jam paciulpti. Jam tai labai patinka, bet kartais galvoju gal as kokia nesveika...nezinau..ar dar kam nors taip yra?

Aisku skaitant kyla klausimas ar su laiminga pabaiga? Tai man atrodo kad jei mergina ciulpia be laimingos pabaigos tai koks tikslas? jauciu dideli malonuma kai jauciu kad mano vaikinas jau tuoj nuleis man i burnyte ir jo penis pradeda ritmingai trukcioti,, mmm labai malonu, vien nuo to jausmo orgazma galiu pajusti!

Ar yra dar tokiu merginu kaip as, ar as tikrai turiu problemu? :(
man buna,man gera matyti savajy toki patenkinta ,tai dazniau musu seksas buna toks,kad as tik to ir tenoriu
Cituoti
Pradedantysis (-ioji)
Prisijungė: 2013-06-12
2013-06-15 00:09
Autorius rašė:
Nezinau, kaip del sekso, bet man mergina daro oralini valanda laiko… Esu apipjaustytas ir jos ranku prisilietimas man mazai jauciamas… Jei antsibosta net daryti… Valanda laiko padare ir net nenuleidziau tuomet jau apsirengiau nieko nepeses… Tai jei man daro oralinti valanda+ laiko ir as nieko nejauciu tai kiek truks tuomet lytinis aktas ? 20-30min gal net ilgiau??? Nes lytinio akto nesu dar dares… Sokejau butu idomi tavo nuomone
Aš ne Šokėjas (ar Sokejas) bet atsakysiu. :)

Šiaip įtariu čia jau bėda ne apipjaustyme, arba turi bėdų dėl jautrumo, arba tiesiog netinkama oralinio technika (dabar net įdomu būtų savo jėgas tokiu atvėju išmėginti ;D kol kas nei vieno nenuvyliau ;) ) Kas dėl lytinio akto- vienam 20minučių daug, kitam ir 2h per mažai, nuo žmogaus priklauso, be to ir treniruotės daug duoda, patarsiu pasimasturbuoti retsykiais, gerina prostatos veiklą, be to padeda pasiekti didesnį malonumą sexo metu ;)
Cituoti
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2013-08-25
2013-08-25 09:59
As Asta rašė:
Dievinu oralini, be jo nera sekso...galima sakyti labiau pati susijaudinu kai darau draugui oralini :P
duok savo skype
Cituoti
Patyręs (-usi)
Prisijungė: 2011-07-27
2013-08-26 23:03
xxx36 rašė:
duok savo skype
prasideda, jei jau mergina pasake kad patinka oralinis tai jau iskart duok skype :D
Cituoti
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2013-11-30
2013-11-30 13:05
oralinis yra super!
Cituoti
Sekso guru
Prisijungė: 2011-09-18
2013-12-02 09:42
xxx36 rašė:
duok savo skype
ne jau bandysi per skypa atlikti oralini:D
Cituoti
Naujokas (-ė)
Prisijungė: 2013-12-02
2013-12-02 13:33
Gal klp yra moteru, kuri noretu neipareigojancio oralionio, tik slapti.
Cituoti
Atgal 1 2 3

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...