Straipsnis

2015-07-06

9 būdai kaip susipažinti ekspromtu

porele

Kur dabar galima susipažinti su vyru? Daugelis moterų į šį klausimą atsakytų: „Šiais naujausių technologijų laikais – tik internetu“. O kur dingo tokios pažintys kaip flirtas sporto klube, bare ar netgi gatvėje? Tokie dalykai neveiksmingi? Anaiptol. Serialas „Seksas ir miestas“ tik dar kartą patvirtina, kad tokios pažintys visiškai įmanomos, tik reikia noro ir šiek tiek strategijos.

1. Meilė ir šunys

Jei norite susipažinti su vyru, šuo gali tapti puikiu jūsų vedliu. Tik netempkite šuns pasivaikščioti į kokį seną kiemą, veskite jį į artimiausią parką, kuriame galima vedžioti šunis ir kur lankosi daug žmonių. Taigi, kol jūsų šuo žaidžia su savo naujais draugais, jūs galite užsiimti naujo vyriškio paieškomis.

Beje, daugelis mano, kad mūsų keturkojai draugai – apsigimę piršliai, kadangi su jų pagalba galima lengvai susipažinti su vyru. O jei vyras taip pat vedžioja šunį, galite būti rami, kad jis nebus alergiškas jūsų mylimam šuneliui.

2. Meilė kursuose

Čia kalba eina ne apie siuvimo ar floristikos kursus. Lankykite tokius kursus, kurie prasideda nuo mašinos remonto ir baigiasi braziliškais šokiais. Svarbiausia – surasti tokį užsiėmimą, kuris „užkabintų“ vyrą. Pirma, jūs kažko išmoksite, antra – jūs turite puikią galimybę su kažkuo susipažinti.

3. Meilė parduotuvėje „Viskas remontui“

Parduotuvėse, kuriose prekiaujama visomis būtinomis remontui prekėmis, galėsite rasti ne tik reikalingų daiktų remontui, bet ir nemažą būrį vyriškių. Jie vaikštinėja tarp vitrinų, ieškodami įvairiausių instrumentų, dažų, tapetų... ir netikėtų pažinčių. Taip pat tokiose parduotuvėse galima gauti konsultacijos apie remontą ar tam tikrų prietaisų paskirtį bei naudojimą. Debi Mendel, knygos „Įjunk savo šviesą: Fitnesas kūnui, protui ir sielai“ autorė, rašo: „Vyrai ieško savimi pasitikinčių moterų, kurios sugebės sutvarkyti visus reikalus ir nuims jiems nuo pečių nemažą atsakomybės dalį“. Ji priduria: „Kai kurios poros tuokiasi tokio tipo parduotuvėse, kur jos ir susipažino!”

4. Aukštas IQ x 2 = Meilė

Vieniši intelektualai vis dažniau ir dažniau suranda vienas kitą renginiuose, skirtuose žmonėms, norintiems lavinti protą. Tai gali būti parodos, muziejai, įvairūs intelektiniai žaidimai. Emi K., knygos „Intelektualaus orgazmo paslaptys“ autorė, sako: „Tarp žmonių, kurie domisi tuo pačiu dalyku, visada įsižiebia kibirkštėlė“.

5. Meilė lėktuvuose ir traukiniuose (tik ne automobiliuose)

Tiesą sakant, aerouostai pastaruoju metu kelia nerimą ir sumaištį, tačiau tai puiki vieta netikėtai pažinčiai. Galima susipažinti, pavyzdžiui, kalbant apie blogą personalo aptarnavimą. Nebūtina nuolatos keliauti. Nemažai porų susipažino metro arba autobusu tiesiog važiuodami į darbą. Didžiulis pliusas viešajam transportui!

6. Meilė ir muzika

Niekam ne paslaptis, kad koncertuose lankosi daug vyrų. Pavyzdžiui, viena mergina įsidarbino saugumo departamento centre, kur ji galėjo ne tik nemokamai žiūrėti įvairius renginius, bet ir susipažino su muzikantais, aktoriais ir simpatiškais fanais. Jei nenorite darbo susieti su asmeniniu gyvenimu, skubėkite į muzikos parduotuvę. Kita pašnekovė pasakoja, kad ją ir jos vyrą suvienijo jų mėgstamas dainininkas Stingas.

7. Meilė internete

Bendravimas internetu tampa vis populiaresnis. Pašnekovą galima laisvai matyti per video kamerą. Tereikia kompiuterio ir interneto. Ir žinoma pastangų, kad surastumėte tai ko ieškote.

8. Meilė pažinčių svetainėse

Internetas – puiki galimybė susirasti vyrą. Kiekvieną dieną atsiranda vis dažniau svetainių, kuriose galima susirasti naujų draugų, verslo partnerių, bendraminčių – ir visos šios pažintys gali drąsiai peraugti į meilę. Pažinčių svetainėse galima įdėti savo nuotraukas, anketose išvardinti savo privalumus, pomėgius, o po to, elektroninio pašto arba specialių programų dėka galite bendrauti su naujais draugais, jų draugais ir jų draugų draugais.

9. Meilė sporte

Nei viena moteris nepaneigs fakto, kad vyrai mėgsta sportą. Galbūt netoli jūsų namų yra futbolo arba krepšinio komanda, prie kurios jūs galėtumėte prisijungti. Agnė susirado vietinį klubą, kuriame rinkdavosi bėgimo mėgėjai. Ji sako: „Tai puikus būdas palaikyti gerą formą ir susipažinti su įdomiais vaikinais. Prieš bėgimą reikia šiek tiek apšilti, o po jo, galima visiems atsipalaiduoti ir paplepėti prie arbatos puodelio.“

Taip pat skaitykite

santykiai
8 klausimai prieš vedybas2015-12-05
Prieš apsisprendžiant tuoktis, psichologai paruošė aštuonis klausimus, kurie padės apsisaugoti nuo nemalonių staigmenų ir išvengti abiem sugadinto gyvenimo.

meiles stadijos
Visos meilės stadijos2015-11-04
Apie meilę kalbama visur: televizijoje, internete, knygose ir žurnaluose. Psichologai šį nuostabų jausmą be jokio gailesčio išnarstė po kaulelį ir sugriovė visus mūsų stereotipus.
feng shui
Pirmas pasimatymas pagal fengšui2015-07-20
Pagaliau. Jis jus pakvietė į pirmą pasimatymą restorane. Jūs maloniai susijaudinusi, išsimatavote visą garderobą ir apskambinote visas drauges „pasikonsultuoti“ ką apsirengti, kaip elgtis ir panašiai.
moteris flirtuoja
5 flirto tipai2015-03-02
Džefris Holas, mokslininkas iš Kanzaso universiteto, sukvietė 5100 moteris ir vyrus, ir stebėjo jų elgesį, kaip jie užmezga pažintis. Šio tyrimo metu paaiškėjo, kad yra penki skirtingi flirto tipai: Fizinis, Tradicinis, Mandagus, Jausmingas, Žaismingas.
sudetingi santykiai
Kaip pamiršti seną meilę2014-09-19
Viena iš skausmingiausių išsiskyrimo problemų – nesugebėjimas akimirksniu ištrinti malonių akimirkų iš atminties. Fantastiniuose filmuose herojai gali kada tik panorėję ištrinti savo atmintį. O ką daryti realiame gyvenime, kaip atsikratyti kankinančių prisiminimų?

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...