Straipsnis

2015-03-23

Moteriškos užuominos seksui

moteris flirtuoja

Iš tiesų, nėra lengva suprasti, kada moteris nori sekso. Ir kažin ar ji pasakys vyrui apie tai, na, nebent ji būtų jo žmona. Greičiausiai ji pabandys šį norą perduoti kitu būdu: gestais arba žvilgsniu.

Prisilietimai

Lengvi rankos prisilietimai arba aistringi apkabinimai šokio metu rodo, kad mergina įsileidžia vyrą į savo intymią erdvę. Ir tai jai labai patinka. Tačiau įkyrus troškimas paliesti vyrą, gali reikšti, kad moteris arba per daug išgėrusi, arba turi kokių nors problemų, susijusių su bendravimu.

Pabūkime vieni

Jei mergina ir vaikinas yra su didele kompanija, o mergina siūlo išeiti į lauką pakvėpuoti grynu oru, arba pasilieka su vaikinu, kai visi kur nors išeina, galima manyti, kad ji trokšta intymesnės aplinkos. Pats laikas susirasti atokesnę vietelę. Nors yra ir kita medalio pusė – gal ji tiesiog pavargo nuo triukšmo, o vyras čia visai ne prie ko.

Šypsena

Šypsena – simpatijos ženklas. O jei mergina atsako šypsena į vyro, o po to nukreipia žvilgsnį į šalį, tai reiškia, kad ji juo susidomėjo. Tačiau gali ir būti ir priešingai. Gal merginą prajuokino kokia nors detalė vyro išvaizdoje.

„Gal užeisi pas mane išgerti puodelį arbatos?“

Toks pasiūlymas kažin ar pasibaigs vien tik arbatos gėrimu. O jei viskas vyksta vėlų vakarą, tai reiškia, kad vyras pas moterį pasiliks iki ryto. Tačiau, galimas ir toks variantas: mergina tiesiog bijo viena miegoti ir seksas jos visai nedomina.

Pakalbėkim apie seksą

Vargu, ar mergina pradės kalbėti apie intymumą šiaip sau. Ji tikrai to nori. Ir jei ji kalba ne apie save, o tik kartoja žodį „seksas“ dažniau nei tris kartus per minutę, greičiausiai, apie nieką kitą ji galvoti negali. Tačiau jei mergina trokšta kalbėti tik apie seksą ir daugiau nieko, gali būti, kad šalia vyro - sekso maniakė.

Komplimentai

Nereikėtų dėti tuščių vilčių, jei komplimentai skiriami naujam telefonui arba marškiniams. Tačiau, jei mergina giria ne vyro marškinėlius, o jo figūrą, tai ji iš tikrųjų nori jį matyti be tų marškinių. Tačiau, jei mergina yra psichologo Dal‘o Carnegie knygų gerbėja, tai galbūt ji tiesiog žeria komplimentus visiems tiesiog šiaip sau.

Vaišinimas kramtomąja guma

Gali būti, kad tuo metu ji galvoja apie bučinį. Tačiau, vyras turėtų būti atsargus. Greičiausiai jai nepatinka jo kvapas iš burnos.

Paragauk mano patiekalo

Jei vyras ir moteris pietauja restorane, o ji pasiūlo jam pagaminti savo patiekalą, tai reiškia, kad ji nori artumo. Nors, gali būti ir atvirkščiai, ji tiesiog įpratusi su visais ir viskuo dalintis.

Žvilgsnis į lūpas

Jei mergina žiūri į vyro lūpas pokalbio metu, tai jai norisi išbandyti jų skonį. Atėjo metas nuo kalbų pereiti prie veiksmų. Išimtis. Jei mergina yra nebylė ir skaito iš vyro lūpų.

Taip pat skaitykite

seksas su buvusiuoju
Seksas su buvusiuoju: „už“ ir „prieš“2015-07-15
Praėjus mėnesiui po išsiskyrimo ar skyrybų, moteris pradeda suvokti, kad būti laisvai – gerai, tačiau tuo pačiu norėtųsi šalia turėti ir patrauklų vyriškį. Viskas priklauso nuo jos charakterio ir principų.
santykiai ir meilė
Kaip atsikratyti vyro?2015-06-01
Meilė ir seksas – tikriausiai, patys nuostabiausi dalykai, kuriuos gali patirti du žmonės. Santykių pradžioje mums atrodo, kad romantika, įsimylėjimas, atodūsiai mėnesienoje ir mėgavimasis kiekviena praleista akimirka kartu tęsis amžinai, ir niekada nesibaigs.
seksas lovoje
Moterims: 10 dalykų apie seksą2015-05-08
Jums atrodo, kad apie seksą žinote viską. Tačiau tobulėjimui ribų nėra. Reikia gyventi ne vien vadovaujantis savo įsitikinimais, bet ir domėtis naujovėmis.
laiminga pora
30 patarimų vyrams2014-11-05
Šie puikūs patarimai padės geriau pažinti moterį ir užkariauti jos širdį. Jei nesilaikysite bent trečdalio iš jų, tai apie vestuves galite pamiršti.
seksualines baimes
Seksualinės moterų baimės2014-07-21
Daugelis moterų turi vienokių ar kitokių seksualinių baimių. Vaikystėje vaikai iš baimės slėpdavosi po antklode. Tačiau nuo seksualinių baimių taip paprastai nepasislėpsi. O kam slėptis? Reikia jų atsikratyti.

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...