Straipsnis

2015-07-15

Seksas su buvusiuoju: „už“ ir „prieš“

seksas su buvusiuoju

Praėjus mėnesiui po išsiskyrimo ar skyrybų, moteris pradeda suvokti, kad būti laisvai – gerai, tačiau tuo pačiu norėtųsi šalia turėti ir patrauklų vyriškį. Viskas priklauso nuo jos charakterio ir principų.

Tos moterys, kurios gyveną aktyvų gyvenimą, ištrina praeitį ir pradeda ieškoti naujų pažinčių su vyrais. Pasyvesnės moterys neskuba pamiršti buvusių santykių ir toliau susitikinėja su savo „eks“ suteikdamos jiems meilužio statusą. Kuo patrauklus ir kuo pavojingas seksas su buvusiu mylimuoju?

Štai pagrindinės priežastys, kurios trukdo moterims pamiršti savo buvusias antras puses.

„Aš jau neprisimenu, kodėl mes išsiskyrėme“

Jūs jaučiate nostalgiją tiems laikams, kaip viskas buvo kitaip. Taip jau yra, kad žmogus pamiršta kas buvo blogai ir prisimena gražius momentus. Todėl jūsų „eks“ bjaurus elgesys, dėl kurio ir išsiskyrėte, dabar jums atrodo nereikšmingas. Tai pasireiškia ypač tada, kai jums nesiseka susirasti artimo žmogaus, jūsų siela ieško šilumos, o kūnas – glamonių.

„Taip kaip jis, manęs niekas kitas nepažįsta“

Tai visiškai normali reakcija – noras grįžti pas tą, kuris jus puikiausiai pažįsta. Yra nemažai porų, kurios teigia, kad kartu jie gali būti tik lovoje. Jei jūs su savo buvusiuoju ilgai susitikinėjote arba kartu gyvenote, jis jus iš tiesų labai gerai pažįsta. Galima drąsiai prieš jį nusirengti ir nebijoti, kad seksas jums nepatiks.

„Kaip jis galėtų mane pamiršti?“

Tai elementarus pavydas. Jūs sužinote, kad jūsų eks-mylimasis nerauna plaukų dėl prarastos meilės, o aktyviai susitikinėja su kitomis. Jūs pasiūlote jam susitikti, ir lengvas flirtas baigiasi lovoje. Tačiau po to jis išeina, palikdamas jus toliau kankintis. Netgi jei jis išsiskirs su savo naująja drauge ir vėl susitikinės su jumis, galimas daiktas, kad jūs jam esate atsarginis variantas, ir kai horizonte pasirodys nauja „pupytė“, jūs vėl liksite viena.

Intymūs santykiai su buvusiuoju mylimuoju – ne taip jau ir blogai, jei jūs sugebate kontroliuoti savo emocijas. Deja, daugelis moterų tokiu talantu nepasižymi.

Kaip pasirinkti reikiamą sprendimą ir išvengti tolimesnių išgyvenimų?

Psichologai rekomenduoja sąžiningai atsakyti sau į šiuos penkis klausimus:

  1. Ar man suteikia skausmo santykiai su buvusiuoju mylimuoju?
  2. Ar pakartosiu praeities klaidas, atnaujinusi santykius?
  3. Ar man reikia tik kūniškos meilės? Ar yra kai kas daugiau?
  4. Kaip pasikeis mano gyvenimas, jei aš ir toliau susitikinėsiu su šiuo žmogumi?
  5. Ar tikiuosi, kad seksas padės atnaujinti ankstesnius santykius?

Išanalizuokite savo atsakymus – galbūt, jūsų pasirinktas kelias nėra pats teisingiausias.

Taip pat skaitykite

santykiai ir meilė
Kaip atsikratyti vyro?2015-06-01
Meilė ir seksas – tikriausiai, patys nuostabiausi dalykai, kuriuos gali patirti du žmonės. Santykių pradžioje mums atrodo, kad romantika, įsimylėjimas, atodūsiai mėnesienoje ir mėgavimasis kiekviena praleista akimirka kartu tęsis amžinai, ir niekada nesibaigs.
seksas lovoje
Moterims: 10 dalykų apie seksą2015-05-08
Jums atrodo, kad apie seksą žinote viską. Tačiau tobulėjimui ribų nėra. Reikia gyventi ne vien vadovaujantis savo įsitikinimais, bet ir domėtis naujovėmis.
moteris flirtuoja
Moteriškos užuominos seksui2015-03-23
Iš tiesų, nėra lengva suprasti, kada moteris nori sekso. Ir kažin ar ji pasakys vyrui apie tai, na, nebent ji būtų jo žmona. Greičiausiai ji pabandys šį norą perduoti kitu būdu: gestais arba žvilgsniu.
laiminga pora
30 patarimų vyrams2014-11-05
Šie puikūs patarimai padės geriau pažinti moterį ir užkariauti jos širdį. Jei nesilaikysite bent trečdalio iš jų, tai apie vestuves galite pamiršti.
seksualines baimes
Seksualinės moterų baimės2014-07-21
Daugelis moterų turi vienokių ar kitokių seksualinių baimių. Vaikystėje vaikai iš baimės slėpdavosi po antklode. Tačiau nuo seksualinių baimių taip paprastai nepasislėpsi. O kam slėptis? Reikia jų atsikratyti.

Komentarai

Komentarų nėra

Paieška

Paklausk Mildos

Milda Nori gauti sekso ekspertės patarimą visais rūpimais klausimais?

Paklausk Mildos

Skaityti atsakymus

Populiariausios pozos

Naujausi komentarai

Siandien bandyta, labai patiko. Rekomenduoju
Gali pastoti bet kuriuo ciklo metu,visada atsiranda isimciu...Mano sesuo pastojo menesiniu metu,tiksliai zino kadangi...
Tau taip pasireiskia orgazmas! Kartais po orgazmo nebesinori myletis. Man orgazmo metu tripsta veidas ir/ar...
Gali skaudeti ir antra karta,man skaudejo ir antra ir trecia ir t.t. Tik kai pabandziau buti virsuje,nebejauciau...
Na keletos tikrai nežinojau. Mane kurį laiką kankina makšties išsausėjimas. Radau info...